Imbarro sjaal met kleurrijke prints

Imbarro sjaal

Met de Imbarro sjaal neem je de kleurrijke prints ook mee naar buiten. De mooie kleuren en materialen die je in de woning gebruikt kun je nu ook buiten dragen. Imbarro heeft verschillende modellen sjaals in haar collectie opgenomen. Zoals de leverancier aangeeft is de shawl van Imbarro een mooi cadeau om te geven en te krijgen. Voor een extra beetje kleur in je leven.

Imbarro sjaal collectie

Bekijk hier onder enkele voorbeelden uit de collectie. Na de beelden meer informatie over de verschillende shawls in de collectie.

Paradise sjaal collectie

Sjaal Paradise

Dit is een lekkere grote sjaal gemaakt van 100% Viscose. Een sjaal met de herkenbare Paradise print. Dit brengt lekker veel kleur. Door de grote afmetingen van 100x200cm is deze sjaal ook als Pareo te dragen. Indien nodig kun je deze shawl in de machine tot maximaal 40°C.

Dit model sjaal is in verschillende kleuren leverbaar. Waaronder Ecru en Mintgroen, roze en bordeaux rood. Zie ook de Paradise kussens van Imbarro.

Rosie sjaal collectie

Sjaal Rosie

Ook deze Rosie sjaal is gemaakt van zacht viscose. De sjaal heeft een mooie bloemenprint op een lichte achtergrond. Hierdoor vallen de mooie kleurrijke bloemen extra op. Met de ruime afmetingen van 100x200cm is ook deze sjaal als Pareo te dragen. Deze Rosie sjaal kun je ook in de machine wassen tot maximaal 40°C.

Swinging bird sjaal collectie

Sjaal Swinging bird ocre

De Swinging bird sjaal heft een mooie print van vogels op een effen achtergrond. Gemaakt van zacht viscose en ruim van formaat. Door de afmeting van 100x200 cm kun je ook deze shawl weer gebruiken als Pareo. Dit ontwerp sjaal is ook leverbaar in verschillende kleuren. Hierbij kun je onder andere kiezen uit zalmroze en okergeel (Ocre).

Beperkte oplage

Imbarro kiest er meestal voor om de items in een beperkte oplage aan te bieden. Dus wees er snel bij voordat ze door de voorraad heen zijn. Indien een item niet meer leverbaar is bij Imbarro kun je altijd nog even online kijken. Meestal hebben winkels en online aanbieders nog een beperkte voorraad van diverse modellen. Ben je op zoek naar ene specifieke kleur? Kijk dan even op het internet voor het actuele aanbod.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


De informatie over ​Imbarro Sjaal  op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 5 mei 2020 )