Imbarro Plaid in diverse kleurstellingen en prints

Imbarro plaid VTwonen

Met een Imbarro plaid breng je makkelijk extra kleur in huis. Deze plaids kun je mooi combineren met de effen kussens. Of kies voor een vrolijke bonte mix met de gekleurde prints. Deze plaids zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ook met het bekende Paradise Heaven design. Bekijk de verschillende series hieronder.

Imbarro plaid collectie

Imbarro heeft een groot aanbod van plaids. Je kunt kiezen uit verschillende collecties. Deze verschillen sterk in de gebruikte materialen en kleurstellingen. Je kunt kiezen voor de bekende opvallende paradise print of juist voor een rustiger ontwerp

Zie hieronder enkele voorbeelden van een Imbarro Plaid. Bekijk ook de overige producten in de Imbarro collectie.

Paradise Plaid

Paradise plaids

De Paradise plaids zijn voorzien van de favoriete Paradise print en voorzien van franjes aan de vier zijden. Zoals Imbarro het omschrijft: “Kleurrijk, stoer en romantisch!”

Het plaid met het Paradise print is op dit moment leverbaar in twee verschillende kleuren. Hierbij kan je kiezen uit een ecru versie en een mint groene kleur.

​De afmetingen van deze Imbarro plaids zijn 170 bij 130 centimeter. ​Deze laid is gemaakt van katoen. geschikt voor Machine wash max. 30°C.

Imbarro Throw Ria plaid

Throw Ria Plaid

​In de collectie van plaids kun je ook kiezen voor het Throw Ria plaid. Dit warme dikke Imbarro plaid is gemaakt van 25% wol en acryl. Door een speciale dubbele weving en afwerking is deze plaid extra dik en heeft deze 2 verschillende kanten, wat een speels effect geeft.

Gemaakt van 75% Acryl n 25% Wol. Deze plaid is alleen Chemisch te reinigen.

​Imbarro Throw Raja plaid

Imbarro Throw Raja

​De plaids uit de Throw Raja collectie kenmerken zich door een mooi overloop in kleuren. Dez plaids zijn gemaakt op basis van 80% Katoen en 20 % Acryl, Imbarro geeft aan dat deze in de machinewas kunnen tot 30 graden.

Dit model plaid is in verschillende kleuren leverbaar. Bij het Oker gele model geeft Imbarro aan dat dit het VT Wonen woonplaid is.

Specificaties Imbarro plaid

De afmetingen van de Imbarro plaids zijn meestal 170 bij 130 centimeter. De dikte van de plaids kunnen per uitvoering verschillen. Ook het gewicht van de plaids kunnen per type verschillen.

De grote plaids van Imbarro zijn meestal handgeweven. Met veel aandacht voor de gebruikte materialen.

Kijk goed naar de wasvoorschriften. Imbarro geeft bij ieder plaid aan op hoeveel graden het maximaal gewassen kan worden.

​Beperkte oplage

​Iedere nieuwe collectie plaids heeft een beperkte oplage. De producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de leverancier en de klant. Producten speciaal ontworpen om je blij te maken. daarmee sluiten ze goed aan bij het motte van Happy Orange.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


De informatie over ​Imbarro plaid op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 mei 2020 )