Imbarro interieur- en modeaccessoires met veel kleur

imbarro logo

Imbarro Home & Fashion, is een uniek Nederlands merk voor interieur- en mode accessoires. Sinds 2002 ontwerpt Imbarro unieke interieur- en mode accessoires met de kenmerkende prints en kleuren. Deze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de leveranciers maar natuurlijk ook de consument.

​De roots van Imbarro liggen al voor 2002. In 1993 was Suzan al begonnen met het importeren van aardewerk uit Spanje. Toen nog onder de naam Impot. Pas met de samenwerking met Gep is het merk Imbarro ontstaan.

​Diverse Imbarro collecties per jaar

Verschillende keren per jaar wordt met liefde en aandacht nieuwe items aan de collectie toegevoegd. ​Imbarro volgt de trends en kleuren. ​Naar aanleiding hiervan worden de producten nieuwe producten met de "Imbarro touch" ontworpen.

Het productie proces na de ontwerp fase wordt nauwkeurig gevolgd. Een aantal keren per jaar reizen medewerkers van Imbarro naar India om de samples te bekijken en de orders te plaatsen.

​Imbarro producten online

De collectie van ​Imbarro producten die we hebben kun je bekijken in de winkel in Oisterwijk. ​Maar we hebben ook ​Imbarro producten in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Imbarro producten die we in de webshop hebben.

We vullen de online winkel steeds weer aan met de nieuwste modellen Imbarro kussens. Hoogwaardige producten met mooie prints en materiaal gebruik. Perfect onderling te combineren.

​Imbarro overtuiging over kleur!

Imbarro heeft de overtuiging dat kleur in het dagelijks leven kan bijdragen aan een goed gevoel. ​​Daarom ontwerpt het producten waar je blij van wordt! In onze winkel kun je veel producten van Imbarro terugvinden.

Populair zijn de velvet kussens met de vogel prints in de kleuren roze, geel, groen, rood en paars. Daarnaast hebben we de ronde velvet kussens in onze collectie in de kleuren: rood, groen, roze en blauw. ​Lees meer over collectie van Imbarro kussens

Ook kussens in hippe zomerkleuren zijn nu in onze winkel te vinden, aquablauw in een mooie linnenuitvoering, felrood, oranje en geel katoen geknoopte kussens. Ook de zomerbloemen ontbreken niet.

Naast kussens hebben wij ook de plaids in onze collectie in felle kleuren met vogelen bloemen prints.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvang kortingscode voor 10% korting op bijna alle producten 

(niet op  producten in uitverkoop en items van Wouf, Imbarro of Fatboy)

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Imbarro op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​15 ​april 2019 )