Imbarro interieur- en modeaccessoires met veel kleur

imbarro logo

Imbarro Home & Fashion, is een uniek Nederlands merk voor interieur- en mode accessoires. Sinds 2002 ontwerpt Imbarro unieke interieur- en mode accessoires met de kenmerkende prints en kleuren. Deze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de leveranciers maar natuurlijk ook de consument.

​De roots van Imbarro liggen al voor 2002. In 1993 was Suzan al begonnen met het importeren van aardewerk uit Spanje. Toen nog onder de naam Impot. Pas met de samenwerking met Gep is het merk Imbarro ontstaan.

​Diverse Imbarro collecties per jaar

Verschillende keren per jaar wordt met liefde en aandacht nieuwe items aan de collectie toegevoegd. ​Imbarro volgt de trends en kleuren. ​Naar aanleiding hiervan worden de producten nieuwe producten met de "Imbarro touch" ontworpen.

Het productie proces na de ontwerp fase wordt nauwkeurig gevolgd. Een aantal keren per jaar reizen medewerkers van Imbarro naar India om de samples te bekijken en de orders te plaatsen.

​Imbarro producten online

De collectie van ​Imbarro producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Imbarro producten die we in de webshop hebben.

We vullen de online winkel steeds weer aan met de nieuwste modellen Imbarro kussens. Hoogwaardige producten met mooie prints en materiaal gebruik. Perfect onderling te combineren.

​Imbarro overtuiging over kleur!

Imbarro heeft de overtuiging dat kleur in het dagelijks leven kan bijdragen aan een goed gevoel. ​​Daarom ontwerpt het producten waar je blij van wordt! In onze winkel kun je veel producten van Imbarro terugvinden.

Populair zijn de velvet kussens met de vogel prints in de kleuren roze, geel, groen, rood en paars. Daarnaast hebben we de ronde velvet kussens in onze collectie in de kleuren: rood, groen, roze en blauw. ​Lees meer over collectie van Imbarro kussens

Ook kussens in hippe zomerkleuren zijn nu in onze winkel te vinden, aquablauw in een mooie linnenuitvoering, felrood, oranje en geel katoen geknoopte kussens. Ook de zomerbloemen ontbreken niet.

Naast kussens hebben wij ook de plaids in onze collectie in felle kleuren met vogel en bloemen prints.

Imbarro kussens – Velours , acryl met wol of stoer katoen

​Je kunt de Imbarro kussens in verschillende materialen en kleuren krijgen. Hierbij is gebruik gemaakt van ecologische verf. In de Imbarro collectie tref je altijd wel een kussen dat bij jouw interieur past. Of gooi het over een andere boeg en bepaal met de Imbarro kussens juist de nieuwe stijl in je huis.

De kussens hebben verschillende maten en zijn zeer gunstig geprijsd. Deze prijsstelling gecombineerd met de mooie designs en uitvoering maakt het een veel gevraagd artikel.

​Imbarro kussens collecties

Imbarro heeft verschillende collecties kussens. Iedere collectie heeft zijn specifieke eigenschappen en uitstraling. Per collectie zijn de meeste kussens leverbaar in verschillende maten. Vaak in vierkante uitvoering. Soms ook in een langwerpig formaat.

Op dit moment heeft Imbarro de volgende kussen collecties:

  • ​Bohemian
  • ​Botanic
  • ​Dark Bloom
  • ​Eijffinger Vivid
  • ​Premium
  • ​Urban Pastels

​​Niet alle uitvoeringen en kussens hebben we in de online winkel. Maar laat het even weten als je op zoek bent naar een specifieke uitvoering en je hebt deze niet kunnen. Dan kunnen kijken of we dit model alsnog aan je kunnen leveren.

Voorbeelden Imbarro kussens collecties

Hieronder een korte beschrijving en wat voorbeelden van de verschillende Imbarro kussens collecties.

Imbarro Bohemian kussens

imbarro fatma aqua

In deze Bohemian collectie onder andere de Fatma kussens. Rijk geborduurde kussens gemaakt van grof katoen. Het kussen is voorzien van een binnen kussen en is alleen chemisch te reinigen geeft Imbarro aan.

Dit Fatma model heeft de afmetingen 45x45 centimeter en is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Uitvoeringen zijn onder andere Aqua, Pink en Rood

In de Bohemian collectie zitten ook de Mia kussens en het Dessert Patrol kussen. Dit zijn langwerpige kussens. Het model Mia is een kussen van grof geweven katoen met daarop het borduursel van het Fatma kussen erop geprint.

Het Petrol kussen is ook een langwerpig kussen met een bloemmotief gedrukt middels blockprint. Bij de blockprint techniek worden patronen handmatig met grote stempels gedrukt.

Dit is een oude techniek die Imbarro heeft gecombineerd met eigentijds borduursel. Hierbij worden enkele bloemetjes uit de print getild en krijgen meer aandacht.

Imbarro Botanic collectie

imbarro kussen leaf

​In deze Botanic collectie veel langwerpige kussens. Kussens gemaakt van stevig katoen of velours en in verschillende kleuren. Het model Denim Blue heeft zoals de naam doet vermoeden een mooie denim kleur. Imbarro geeft aan dat dit model kussen perfect te combineren is met het kussen denim paradise.

De Cushion dot modellen hebben een leuke print van stippen en een platenblad. Dit model heeft de afmetingen 40x60 centimeter en is leverbaar in verschillende kleuren.

Favorieten in deze Botanic collectie zijn wel de “Cuhsion Leaf” en het kussen “Cushion Botanic 2”. Dit laatse model is gemaakt van katoen en heeft een afmeting van 40x60 centimeter. De “Cushion Leaf” is een zacht kussen van Velours en heeft de afmetingen 30x50 centimeter

Imbarro Dark Bloom collectie

imbarro pouf dark bloom

In deze collectie heeft Imbarro niet alleen kussens maar ook poefjes van verschillende diameters. Met verschillende kleurstellingen en prints. Enkel poefjes zijn geschikt om te combineren met de “table Ginger”. Zo zit je net iets hoger in de poef.

Bijvoorbeeld de Dark Bird is gemaakt van een zwarte vintage stof met kleurrijk design van bloemen en vogels. Het medium model heeft een diameter van 50 centimeter. 

Het kussen Pouf Dark Bloom in deze collectie heeft een lekker groot formaat van 65x65x25 centimeter. Gemaakt van velours en voorzien van een mooie kleurrijke print.

Imbarro Eijffinger Vivid collectie

imbarro kussen eijffinger mauve

​In deze collectie verschillende formaten kussens. Langwerpige modellen en vierkante kussens. Weer met verschillende kleuren en prints. Het kussen Miami Mauve heeft een ontwerp met tropische bladeren geprint op een gekleurde katoenen velours. 

​Kan chemisch gereinigd worden.

De achterkant is afgewerkt met een effen maar levendige gekleurde katoen. Het kussen Miami is leverbaar in verschillende kleurstellingen: Stone Pink, Salix Green en dus Mauve (lichtpaars met een beetje blauw en grijs).

Imbarro Premium collectie

imbarro cushion ginger

​Op dit moment in de premium collectie alleen Cushion Ginger. Dit kussen is gemaakt van wol en uitgevoerd met een satijnen achterkant. Deze achterkant heeft een goudkleur. De voorkant is gemêleerd groen van kleur geeft Imbarro aan. 

Het kussen heeft de afmetingen 40x60 centimeter en is voorzien van een binnen kussen.

Imbarro Urban Pastels collectie

In deze collectie kussens van verschillende maten, kleuren en verschillende materialen. De collectie is samengesteld uit verschillende modellen die in diverse kleuren leverbaar zijn. 

Het model Tojo is bijvoorbeeld leverbaar in Aqua, Oker, Petrol en Pink. Het kussen heeft een grafisch patroon ingeweven en heeft de afmetingen 0x60 centimeter.

Het model Dara is een stevig kussen met een grafisch design. Heeft de afmetingen 45x45 centimeter en leverbaar in Aqua, en Ecru. Gemaakt van ruw katoen.

imbarro cushion poppy oker

​De kussens van het model Poppy zijn uni gekeurd en voorzien van kleine bolletjes. Juist door deze details zijn de kussens niet saai geeft Imbarro aan. Het kussen heeft de afmetingen 35x50 centimeter en leverbaar in de kleuren Ecru, Pink, Oker en Aqua.

Het model Marte kussen is gemaakt van grof katoen. Het model is uitgevoerd met twee grote kleurbanen. Tussen deze banen een chique zilveren draad. Het kussen heeft de afmetingen 3550 centimeter en is leverbaar in verschillende kleurstellingen: Roze en Fuchsia.

De Imbarro Boho kussens van katoen zijn stevig gevuld. Het model heeft de afmetingen 40x60 centimeter en is leverbaar in verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren Roze, Aqua, Ecru en Oker.

imbarro cushion laura

​Het kussen Laura is gemaakt van katoen en heeft de afmetingen 35x50 centimeter. Ook dit stoere kussen is in verschillende kleuren leverbaar. Waaronder Ecru.

imbarro cushion lala mint

​Het kussen Lala Mint is met de afmetingen 45x90 centimeter extra groot. Het kussen is gemaakt van Velours. De voorkant en achterkant zijn hetzelfde uitgevoerd. Imbarro geeft aan dat het kussen in de Machine was kan op in maximum temperatuur van 30°C Dus je kunt het kussen indien nodig zelf reinigen.

Kussen niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal Imbarro kussen, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Imbarro kussens online

De collectie van Imbarro kussens die we hebben kun je bekijken in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten en/of kussens te bekijken.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Imbarro op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​24 juli 2019 )