HomeDelight modern en smaakvol

homedelight logo

Het HomeDelight label staat voor kleur, textuur, vormgeving en design. De collecties zijn modern en smaakvol met een Scandinavisch handschrift.Home Delight heeft een brede collectie van producten van sfeerlichten, geurkaarsen, verlichting, bijzettafels tot en met verschillende woon decoratie items.

​HomeDelight Learning Bookshelve

​Happy Orange ​heeft van dit label klein meubelen zoals de leaning Bookshelve opgenomen in de selected by collectie. Leuk te gebruiken binnen je interieur om met hippe nieuwe interieur items je woonkamer hal of andere ruimtes te voorzien van een nieuwe dimensie. Op de leaning bookshelve te verkrijgen in de kleur wit of zwart, uitgevoerd in massief hout, kun je leuke windlichtjes of items plaatsen.

Deze leaning bookshelve hebben we in verschillende uitvoeringen in de winkel staan. Perfect om de producten te presenteren. Natuurlijk zijn deze kasten ook gewoon te koop.

Bijvoorbeeld de kekke kandelaar uitgevoerd in een gouden aapje of de mat gouden kandelaartjes van Home Delight. Daarnaast leuk om items te combineren van kandelaar tot vaas en van lamp tot leuke glazen opbergdoos. Ook te gebruiken als open kast in je keuken voor servies en glas.

​Home Delight producten online

De collectie van ​Home Delight producten die we hebben hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de ​winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden van Home Delight. Dit kunnen ook producten van andere merken zijn.

Bezoek de ​winkel omgeving voor het volledige overzicht van de ​​Home Delight producten die we in de ​selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Home Delight levert producten van verschillende merken. Het kan zijn dat in het overzicht hierboven dus producten van andere merken worden getoond.

​HomeDelight windlichten en meer

Naast windlichtjes, de leaning bookshelve en bijzettafeltjes hebben wij de seagrass mandjes in diverse maten in de collectie.

Ook de kekke kleine schaaltjes in de vorm van jungle leaves zijn te vinden in 2 maten bij Happy Orange.

Home Delight heeft ook mooie bijzettafels in haar collectie. Bij Happy Orange ​hebben we veel vraag naar de kleine ronde tafel in mat zwart gespoten.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​De informatie over ​HomeDelight op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )