Goround Interior internationaal bekend interieurmerk

goround interior logo

​Goround Interior is 20 jaar geleden ontstaan vanuit een woonwinkel Go'round. Nu is het uitgegroeid tot een internationaal bekend interieurlabel met de naam goround. Goround heeft veel bamboe items. In de collectie van Happy Orange hebben we de Bamboe stoelen​. Eetkamerstoelen en leuke lage stoelen om in ieder interieur bij te zetten.

H​et bedrijf heeft de "roots" in interieurtextiel. De collectie van Goround is enorm gegroeid en bestaat nu uit lampen, meubels, tapijten, manden, vazen, schalen en tassen.

Goround voor verschillende sferen

​​Het assortiment van goround is samengesteld met producten van verschillende sferen, kleuren en materialen. Op haar site geeft goround aan dat de producten veelal van ver komen. Maar het heeft ook 100% Hollandse producten in het assortiment.

Van alle producten kan goround aangeven hoe deze gemaakt zijn. Hierover kan je bij de leverancier ook informatie krijgen. Bezoek de site van Goround voor meer informatie over de achtergrond van deze onderneming.

goround boomstamtafel klein

Boomstamtafel klein

​Goround producten online

De collectie van ​Goround producten die we hebben kun je bekijken in ​de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de ​Goround producten die we in de webshop hebben.

​Goround Bamboe meubels

Label Goround heeft veel bamboe items. Happy Orange heeft de Bamboe stoelen ​in de collectie opgenomen. Maar ook de Eetkamerstoelen en leuke lage stoelen om in ieder interieur bij te zetten. Deze hippe meubels kun je bewonderen in onze online winkel zolang deze op voorraad zijn. Daarnaast hebben we ook veel bamboe manden van groot tot klein.

Helaas zijn veel producten uitverkocht. Deze hebben we ook niet meer opgenomen in de online winkel. Want deze kunnen we niet meer bijbestellen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Goround Interiors op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2018 )