Fatboy lamp oplader

Fatboy lamp oplader

Natuurlijk heb je bij de Fatboy lamp gekozen voor een energiezuinige lamp. Maar de Fatboy Lamp oplader blijft een onmisbaar item. Want aan het mooie licht van de Fatboy lamp komt een eind als de batterij volledig leeg is.

Maar dan kun je gewoon de lamp weer even aan de oplader om de noodzakelijke energie bij te laden.

​Daarna kun je weer van de gemakken van deze draadloze lamp genieten. Zowel binnen als buiten.

​Fatboy Lamp oplader

​​Fatboy raad aan om de ​lampen alleen met de bijgeleverde adapter op te laden. De Tansloetje en de Edison The Petit lampen hebben een verschillend voltage. 

Mocht je de bijgeleverde adapter kwijt zijn kun je deze gewoon los bestellen. Daarbij kun je kiezen uit twee verschillende varianten. Fatboy heeft verschillende lamp opladers. Een variant voor ​Europa markt en een variant voor Engeland.

fatboy transloetjes

Fatboy Lamp oplader Transloetje

Fatboy raad aan om de Transloetje lampen alleen met de bijgeleverde adapter op te laden. Dit voor het beste resultaat en de beste levensduur van de batterij. De bijgeleverde adapter levert de juiste voltage voor de lamp.

Edison Petit lamp oplader

Ook de Edison petit lamp van Fatboy kun je opladen met een speciale USB adapter. Deze oplader heeft een micro-usb aansluiting.

Ook voor de Edison is het advies om de meegeleverde adapter te gebruik. Deze Edison Petit heeft een ander voltage dan de Transloetje lampen.

Super Fatboy Lamp Oplader

Voor de echte fans van de Fatboy lampen is er een speciale Fatboy lamp oplader. De Edison Petit lampen zijn draadloos en daardoor makkelijk in het gebruik. Zowel voor binnen als buiten. Het is dus niet raar als je een aantal Edison Petit lampen in huis hebt. Zeker omdat je ze makkelijk van een andere uitstraling kan voorzien door een ander Cooper Cappie te plaatsen.

Fatboy Supercharger

Bij veel lampen is het wel zo makkelijk om deze tegelijk op te kunnen laden. Zodat je perfect voorbereid bent voor het feest. Hiervoor is speciaal de Supercharger. Met deze oplader kun je 12 Edison The Petit lampen (ETP) tegelijk opladen. Dus perfect als je meer Fatboy lampjes in je huis hebt. En waarom ook niet?

fatboy supercharger

Deze oplader weegt net iets meer dan 1 kilo en heeft voldoende USB kabels om de twaalf lampen aan te sluiten. Een ideaal item voor de ware ETP liefhebber. Maar ook een perfecte oplader voor de winkelier die ook meer lampen in de winkel zal hebben.

Ook deze Fatboy Supercharger is apart leverbaar.

Welke Fatboy Lampoplader gebruiken?

Weet je niet goed welke lamp oplader je moet gebruiken voor de Fatboy lamp? Neem dan even contact op. Je kunt ook direct contact opnemen met de Fatboy klantenservice.

Kijk voordat je contact opneemt even naar het batch nummer van je Fatboy lamp. Dit nummer kun je vinden op de sticker op de onderkant van de lamp. Het kan zijn dat de klantenservice naar dit nummer zal vragen.

​Kies wel de juiste lampoplader. De opladersbij dezelfde type Fatboy lampen kun je natuurlijk gewoon onderling uitwisselen. Maar de Petit en de Transloetje of de Transparent hebben niet dezelfde batterij.

Zuinige lampen

Fatboy heeft voor haar lampen gekozen voor energie zuinige LED filament lampen. Deze passen perfect in de Party Polonaise, Candyfonie, Spheremaker en de Trans-Parents lampen.

Dus de draadloze lampen hebben ook nog lampen die lang meegaan. Draadloos te gebruiken zijn en zuinig zijn met energie.

Branduren van Edison the Petit

Het lampje van de Edison the Petit moet bij de eerste keer, voor dat je hem gaat gebruiken, minimaal 8 uur opgeladen worden. Na deze eerste keer volstaat 3 uur opladen voor een optimaal gebruik.

Hoe lang je de lamp na volledig opladen kan gebruiken hangt van de gekozen lichtstand af. Op de sterkste stand gaat brandt de lamp gemiddeld zes uur. Bij de middelste stand is dit 15 uur en bij de eerste stand ongeveer 24 uur.

Dit zijn de branduren dir Fatboy  aangeeft. Fatboy geeft verder aan dat Het aantal branduren van een LED lamp van Fatboy ongeveer 50.000 uur is.

Branduren Tansloetje

Ook bij de Tarnsloetje lamp geeft Fatboy aan dat de je deze de eerste keer minimaal 8 uur moet laden voordat je hem gaat gebruiken. Ook bij deze lamp volstaat daarna drie uur laden.

Het Transloetje heeft een andere batterij dan de ETP lamp. Deze houdt het iets minder lang vol op een volle batterij. Op de eerste lichtstand brandt de Transloetje ongeveer 20 uur. Op de tweede lichtstand zal de lamp ongeveer 15 uur branden. Op de derde en meest heldere lichtstand, zal de Transloetje ongeveer 9 uur branden.

Zorg wel dat je het Transloetje na het opladen van de lamp, van de oplader afhaalt. Het lampje aanzetten, terwijl deze aan de oplader hangt, is niet goed voor de accu geeft Fatboy aan. Als je dit wel doet kan het lampje uiteindelijk lui worden. Hierdoor zal de lamp niet meer goed opladen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Fatboy Lamp Oplader op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 10 juni 2019 )