Fatboy Cooper Cappie kerst modellen

fatboy cooper cappie kerst

De Fatboy Cooper Cappie kerst zijn de speciale uitvoeringen voor de feestdagen. Om je Edison Petit lampje snel een mooi kerst uiterlijk te geven. Voor een mooie uitstraling bij de donkere dagen rondom de kerst. Deze Fatboy Cappie ​Xmas exemplaren zijn ieder jaar zeer gewild. Dus wees er snel bij wanneer deze weer Xmas Cappies beschikbaar komen.

Fatboy Cooper Cappie kerst voor de feestdagen

Fatboy komt steeds weer met nieuwe exemplaren voor de Cooper Cappie. Nieuwe prints en ontwerpen om je Petit lampje aan te passen aan het moment van het jaar. Of om je Fatboy Petit lampje te voorzien van de laatste trendy kleuren en prints. Zo kun je eenvoudig de laatste trends blijven volgen.

Zonder steeds weer een volledig nieuwe lamp te kopen. Al heeft de echte fan natuurlijk meer exemplaren in huis. En de Cappies zijn voordelig in prijs.

Tot nu toe heeft Fatboy ook voor de kerst speciale Cooper Cappies laten maken. Met prints en ontwerpen die goed aansluiten bij de Kerst. Natuurlijk ook met verschillende kleuren. Waarbij de kleuren rood en groen niet kunnen ontbreken bij de Cooper Cappie Kerst exemplaren.

We hebbene een beperkte oplage Kerst cappies in de collectie. Wees er snel bij. Het is Op=Op voor deze modellen want het zijn de laatsten.

​X-mas Cooper cappies 2018

Zie hieronder de Limited Edition X-mas Cooper cappies van 2018

​Hieronder enkele voorbeelden van de laatste items uit de ander collecties X-mas Cooper Cappies. Dit zijn de laatste kerst cappies. Dus wees er snel bij.

In deze speciale kerst collectie heb je ook ontwerpen met de verschillende kerst taferelen. Zoals bijvoorbeeld Jozef en Marie bij Jezus.

Speciale Fatboy kerst actie?

Vaak zijn deze speciale exemplaren beperkt leverbaar. De voorraad kan dus beperkt zijn bij de leverancier en de verschillende winkels. Het advies is dan ook om deze items zo snel mogelijk te bestellen als je de kans krijgt.

Ook kan het zijn dat deze speciale kerst Cappies onderdeel vormen van een Kerst actie. Hierbij kan Fatboy een speciale bundel samenstellen. Waarbij de lamp en het Cappie in één bundel gekocht worden.. Deze acties kunnen per jaar verschillen.

Op deze site zullen we je natuurlijk informeren over een eventuele Cooper Cappie ​Xmas actie.

Voorbeelden Cooper Cappie Kerst

Hieronder enkele voorbeelden van de speciale Xmas Cappies die Fatboy ooit in de collectie heeft gehad. Kom langs in de winkel voor het actuele aanbod van de Cooper Cappies. Of bekijk de online winkel voor de Cooper Cappie exemplaren die we online verkopen naast de hierboven getoonde exemplaren.

fatboy cooper cappie bunny st claire s

Bunny st claire

fatboy cooper cappie cappie holidays

Cappie Holidays

fatboy cooper cappie deer santa s

Deer Santa

fatboy cooper cappie holy cap s

Holy Cap

fatboy cooper appie jingle balls s


Jingle Balls

fatboy cooper cappie lalalalalalalalala sfatboy cooper cappie lalalalalalalalala s

Lalalalalalalalala

fatboy cooper cappie let it snor s

Let it snor

fatboy cooper cappie mary little x mas s

Mary little x mas

fatboy cooper cappie oh dear s

Oh dear

fatboy cooper cappie rodulph s

Rodulph

fatboy cooper cappie santa is coming s

Santa is coming

fatboy cooper cappie vanta claus s

Vanta claus

De verschillende Cooper Cappies hierboven zijn op volgorde van naam weergegeven.

Een speciale uitvoering is het Cooper Cappie model hieronder. Vier bijpassende modellen in een set. De Party Polonaise genoemd door Fatboy

fatboy party polonaise xmas s

Party polonaise xmas

Fatboy Tree Topper

Fatboy heeft vorig jaar ook zogenoemde Tree Toppers in de collectie gehad. Dit zijn spits toelopende kapjes voor je Petit lamp. Allemaal in verschillende modellen en kleur combinaties. En op de top van deze spits toelopende kapjes een rode piek.

Zie hieronder de laatste exemplaren die we in de winkel hebben. Ook bij deze Tree Toppers zijn het de laatste exemplaren. Dus helaas opnieuw Op=Op.

​Fatboy Tree Topper 2018 X-mas

​Ook voor 2018 heeft Fatboy een aantal Tree Toppers in de kerstcollectie opgenomen. Ook dit zijn weer Limited editions. Zolang de voorraad streks. Wees er dus snel bij.

​Hieronder nog enkele exemplaren uit de andere kerst collecties van Fatboy voor de Tree Toppers. Ook dit zijn limited Editions. Dus wees er snel bij als er een exemplaar is dat je zou willen hebben.

Ook deze zogenoemde Fatboy Tree Toppers hebben prints en kleurstellingen die perfect bij de kerst- en feestdagen passen. In de ontwerpen veel rood en groen. Gecombineerd met de witte kleur van de baard of snor van de kerstman.

Hieronder een aantal voorbeelden van deze Tree Toppers. Deze voorbeelden kunnen uit collecties van verschillende jaren komen.

fatboy tree topper 20 bucks s

20 Bucks

fatboy tree topper big red s

Big Red

fatboy tree topper boomski s

Boomski

fatboy tree topper claustrofobia s

Claustrofobia

fatboy tree topper ice peak s

Ice peak

fatboy tree topper kessemus boom s

Kessemus boom

fatboy tree topper quill n snor s

Quill n snor

fatboy tree topper stricky s

Stricky

fatboy tree topper tadeer s

Tadeer

fatboy tree topper tipsy s

Tipsy

fatboy tree topper tree is a crowd s

Tree is a crowd

fatboy tree topper vantastic s

Vantastic

De verschillende Tree Toppers hierboven zijn op volgorde van naam weergegeven.

​Christmas Cappie Peak instructies

cappie peak instructions

​Zoals je hierboven op de plaatjes kunt zien is de Tree Topper pas helemaal af met de rode piek. Deze wordt meegeleverd. Inclusief een handleiding voor hoe je deze piek op de Tree Topper moet plaatsen

Voor wie een geheugen steuntje nodig heeft of de handleiding kwijt is, raadpleeg de Cappie Peak instructies (pdf document).

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​de Fatboy Cooper Cappies, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Kom dan even langs bij ons in de winkel. Of neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Fatboy Cooper Cappie ​Xmas op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 17 september 2018 )