Elho Vivo plantenbak met natuurlijke uitstraling

Elho Vivo bloembak

De Elho Vivo plantenbak heeft een natuurlijk uitstraling. Toch is deze unieke plantenbak gemaakt van kunststof. Deze plantenbak is in mat of structuur leverbaar. De Vivo bakken zijn zeer fraai vormgegeven en zowel binnen als buiten te gebruiken. In diverse kleuren en vormen leverbaar. Het Vivo model wordt door Elho gekenmerkt als een gladde moderne uitvoering van de klassieke bloempot/

Elho Vivo voor binnen en buiten

De plantenbakken hebben een mooie en luxe uitstraling. De afwerking is hoogwaardig. Het gebruikte materiaal kan tegen een stootje. Het gebruikte kunststof is UV-bestending en vorstbestendig. Hierdoor kun je de plantenbakken ook perfect buiten gebruiken.

De bakken zijn voorzien van wieltjes. Daardoor zijn de bakken makkelijk te verplaatsen. Zo kun je makkelijk de bakken door de openslaande terras deuren naar buiten rollen. Of juist weer naar binnen.

Met deze kubusvormige pottencollectie kun je ook makkelijk het groen in de woonkamer aanbrengen. De vormen van de bakken passen goed bij verschillende woonstijlen. De effen gekleurde bakken hebben ene luxe uitstraling. En door de eerder genoemde wieltjes kun je makkelijk van plek veranderen in je huis. De kubusvormige en rechthoekige bakken kun je bijvoorbeeld ook inzetten als divider.

Elho bloembakken online

De collectie van Elho Vivo producten die we in de selected bij Happy Orange collectie hebben opgenomen kun je bekijken in de online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden. Dit zijn producten die door andere leveranciers worden aangeboden.

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Elho vivo bloembakken zwart

Elho Vivo  bloembakken in diverse maten en kleuren

De kubusvormige zijn leverbaar in een matte uitvoering of met een bijzondere structuur. Deze structuur is door een Nederlandse Keramist ontworpen. Met deze structuur krijgt de bloembak een natuurlijke uitstraling.

Naast een keuze uit de structuur kun je ook kiezen uit verschillende kleuren. De bloembakken zijn in de kleuren wit, zwart en warm grijs leverbaar.  Zowel de matte uitvoering als de bloembak met structuur zijn in deze kleuren leverbaar.

De Vivo banken zijn in een vierkant model en als langwerpig model leverbaar. Het langwerpige model Vivo 90 is 88  centimeter lang, 39 centimeter diep en 41 centimeter hoog.

De afmetingen van het vierkante model bloembak , de Vivo 40, zijn 39 centimeter breed en 39 centimeter diep. Ook deze bak is 41 centimeter hoog.

Deze verschillende maten worden door de leverancier aangeduid als Vivo long en Vivo square. Voor de aanduidingen van de verschillende uitvoeringen worden de benamingen Matt finish en structure finish gebruikt.

Elho Vivo bloembakken binnen

Vivo bloembakken Handig in het gebruik

De plantenbakken zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor zijn ze makkelijk te verplaatsen. Dit maakt het makkelijker om steeds weer een andere inrichting te kiezen voor op je terras of in je woonkamer. Door de strakke lijnen zijn de vierkante en langwerpige modellen ook makkelijk te combineren.

Door het gebruikte kunststof zijn de bakken ook makkelijk schoon te maken.

5 Jaar garantie

De Vivo bloembakken zijn gemaakt van kunststof en kunnen tegen een stootje. Het materiaal is vorstbestendig, UV-bestendig en volgens de leverancier onbreekbaar. Elho geeft dan ook 5 jaar garantie op de bakken uit de Vivo serie.

Deze lange garantie is mooi meegenomen. Hiermee krijg je het gevoeld dat de leverancier achter haar product staat, dat de kwaliteit goed. Waardoor je langdurig van je plantenbak kan genieten.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

De informatie over ​Elho Vivo op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 25 april 2020 )