Doing Goods schat aan woonaccessoires, textiel en curiosa

doing goods logo

Doing Goods, is in 2010 opgericht door Jans Swinkels en Aanyoung Yeh. Jan had zijn baan opgezegd en vertrok naar het verre Oosten. Daar werd een container vol geladen van lokaal handgemaakte producten. Dit was een gok die goed uitpakte. Doing Goods is nu enorm gegroeid en biedt een schat aan woonaccessoires, textiel en curiosa.

​Voorliefde voor gebruikte items

​Hierbij heeft Doing Goods een voorliefde voor gebruikte items. Zoals ze zelf beschrijven: “we love stuff that’s been around the block a few times. Or an ocean”.

Jan en Aanyoung nemen het liefst gebruikte spullen mee van hun reizen. Dingen waar het leven al een keer overheen is geweest of die op z’n minst een rondje Stille Zuidzee hebben gemaakt.

Doing Goods Treasure Hunters

Beiden reizen de wereld rond. Hierbij zijn ze continue alert op mooie producten die ze zelf ook te gek vinden. Hierbij kijken ze natuurlijk ook of deze artikelen ook goed passen in jouw woning. De tagline van het Doing Goods logo is dan ook niet voor niets "a note from Treasure Hunters".

Lees meer over Jan Swinkels en Aanyoung Yeh op de site van Doing Goods.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Doing Goods op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 5 maart 2018 )