Designers Guild hoogste kwaliteit

designersguild logo

Designers Guild is in Vertaling in het Nederlands 1970 door Tricia Guild. Designers Guild ontwerpt en is leverancier van meubelstoffen, behang, stoffering voor het complete interieur met de wereldwijde collecties. Het bedrijf wordt geleid door broer en zus Tricia Guildoprichter en creatief directeur, en Simon Jeffreys, de Chief Executive van de designers Guild groep.

​Designers Guild kussens online

Bij Happy Orange hebben we een brede collectie aan kussens. Een onmisbaar item voor  je interieur maar ook voor de mooie zomeravonden buiten. De kussens en plaids en de overige interieur items zijn van verschillende materialen gemaakt.

Door de vele combinatie mogelijkheden van kleuren, patronen en stoffen zijn het unieke items op zich.​ ​De Designer Guild kussens online kopen en overige producten online kopen is natuurlijk ook een optie. Laat even weten naar welke specifiek kussen of product je op zoek bent. Dan kunnen we je verder helpen.

Designers Guild - Creativiteit en Innovatie

De filosofie van Designers Guild is het combineren van creativiteit en innovatie met het hoogste kwaliteitsniveau: kwaliteit van design, product, service en mensen. "Wij geloven in kwaliteit van ontwerp, product en dienst gecombineerd met een toegewijd en gemotiveerd team"

designersguild kussens

Ethisch ondernemen centraal bij Designers Guild

Designers Guild geeft aan te streven naar ethisch handelen en ondernemen. Hiervoor heeft het een speciaal beleid opgesteld. Hierbij wordt nauwkeurig gekeken naar de levens cyclus van de producten. Vanaf het ontwerp is hier al aandacht voor. Ook is er aandacht voor het gebruikte verpakkingsmateriaal. Het moet bijdragen aan een betere omgeving voor zowel de leveranciers als de klanten.

Designers Guild stuurt haar medewerker op ethisch handelen. Waarbij een open en eerlijke samenwerking centraal staat. Designers Guild heeft leveranciers over de hele wereld. Bij het selecteren van deze leveranciers staan de ethische normen centraal. Alleen met leveranciers die dezelfde normen nastreven wordt zaken gedaan.

designers-guild-artemisia-acacia

artemisia acacia kussen

designersguild delft flower sky

delft flower sky kussen

Recycling beleid Designers Guild

Designers Guild heeft ook een beleid ten aanzien van recycling. Het hoofdkantoor en logistiek centrum zijn zo ontworpen dat ze efficiënt met energie omgaan. Hierbij wordt zoveel mogelijk van natuurlijke lichtbronnen gebruik gemaakt of energie zuinige lichtbronnen.

De onderneming heeft “State of the art” recycling apparatuur ontwikkeld in samenwerking met Pure Planet Recycling. Karton en verpakkingsmateriaal van papier wordt klein gemaakt en gerecycled. Ook het plastic en de houten pallets worden apart gerecycled.

Het rest materiaal van de gebruikte stofferingen worden gedoneerd aan goede doelen voor kinderen zoals bijvoorbeeld Children's Scrap Project

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Designers Guild op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )