Designers Guild hoogste kwaliteit

designersguild logo

Designers Guild is in Vertaling in het Nederlands 1970 door Tricia Guild. Designers Guild ontwerpt en is leverancier van meubelstoffen, behang, stoffering voor het complete interieur met de wereldwijde collecties. Het bedrijf wordt geleid door broer en zus Tricia Guildoprichter en creatief directeur, en Simon Jeffreys, de Chief Executive van de designers Guild groep.

​Designers Guild kussens online

Bij Happy Orange hebben we een ​aantal kussens opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Een onmisbaar item voor  je interieur maar ook voor de mooie zomeravonden buiten. De kussens en plaids en de overige interieur items zijn van verschillende materialen gemaakt.

Zie hieronder een aantal voorbeelden. ​Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Door de vele combinatie mogelijkheden van kleuren, patronen en stoffen zijn het unieke items op zich.​ ​​Laat even weten naar welke specifiek kussen of product je op zoek bent. Dan kunnen we je verder helpen.

Designers Guild - Creativiteit en Innovatie

De filosofie van Designers Guild is het combineren van creativiteit en innovatie met het hoogste kwaliteitsniveau: kwaliteit van design, product, service en mensen. "Wij geloven in kwaliteit van ontwerp, product en dienst gecombineerd met een toegewijd en gemotiveerd team"

designersguild kussens

Ethisch ondernemen centraal bij Designers Guild

Designers Guild geeft aan te streven naar ethisch handelen en ondernemen. Hiervoor heeft het een speciaal beleid opgesteld. Hierbij wordt nauwkeurig gekeken naar de levens cyclus van de producten. Vanaf het ontwerp is hier al aandacht voor. Ook is er aandacht voor het gebruikte verpakkingsmateriaal. Het moet bijdragen aan een betere omgeving voor zowel de leveranciers als de klanten.

Designers Guild stuurt haar medewerker op ethisch handelen. Waarbij een open en eerlijke samenwerking centraal staat. Designers Guild heeft leveranciers over de hele wereld. Bij het selecteren van deze leveranciers staan de ethische normen centraal. Alleen met leveranciers die dezelfde normen nastreven wordt zaken gedaan.

designers-guild-artemisia-acacia

artemisia acacia kussen

designersguild delft flower sky

delft flower sky kussen

Designers Guild behang

Het Designers Guild behang is erg gewild. Meestal alleen verkrijgbaar in de wat exclusievere winkel. Niet iedere winkel wordt door de leverancier uitgenodigd om het behang te verkopen. Het designers Guild behang kun je ook online kopen bij diverse websites. Deze online winkels zijn vooral handig als je al weet welke print je wil.

Het behang van Designers Guild kom je op diverse muren tegen. In diverse luxe hotels, trendy restaurants tot en diverse openbare gebouwen. Het behang is natuurlijk ook geschikt voor jouw woning. Vooral als je iets speciaals voor op de muur wilt en klaar bent met het standaard behang en niet kiest voor verven.

Designers Guild Behang

Groot aanbod Designers Guild Behang

Bij Designers Guild wallpapers kun je kiezen uit een groot aanbod van kleuren, materialen en prints. In de collectie veel verschillende prints. Van opvallende patronen tot en met effen behang met genuanceerde patronen. Ook heeft het speciale behang lijnen ontworpen met vooraanstaande merken. Lees meer over dit Designers Guild merk behang.

Het behang van Designers Guild is perfect te combineren met de stoffen en de verschillende  woonaccessoires van de leverancier. Meestal komen de producten in series beschikbaar waarin de stoffen, meubels en behang zijn gecombineerd.

Kies uit de talloze kleuren die beschikbaar zijn - van neutrale en natuurlijke kleuren van elke tint en toon, tot zachtere tinten van gewassen kleur en helderdere kenmerkende accenten. Voor ieder interieur is wel een passend behang of muurbekleding te kiezen uit de Designers Guild collectie.

Designers Guild Merk behang

Designers Guild heeft voor enkele merken een speciale lijn ontworpen. Voor onder andere Ralph Lauren Home, Christian Lacroix en de Royal Collection. Voor deze merken zijn verschillende lijnen ontworpen. Binnen deze lijnen de figuren en symbolen die passen bij het merk. Op de site van Designers Guild kun je de gehele collectie voor deze merken bekijken.

Designers Guild behang Christian Lacroix

behang Christian Lacroix

Designers Guild behang Ralph Lauren Home

behang Ralph Lauren Home

Designers Guild behang Royal Collection

behang Royal Collection

Recycling beleid Designers Guild

Designers Guild heeft ook een beleid ten aanzien van recycling. Het hoofdkantoor en logistiek centrum zijn zo ontworpen dat ze efficiënt met energie omgaan. Hierbij wordt zoveel mogelijk van natuurlijke lichtbronnen gebruik gemaakt of energie zuinige lichtbronnen.

De onderneming heeft “State of the art” recycling apparatuur ontwikkeld in samenwerking met Pure Planet Recycling. Karton en verpakkingsmateriaal van papier wordt klein gemaakt en gerecycled. Ook het plastic en de houten pallets worden apart gerecycled.

Het rest materiaal van de gebruikte stofferingen worden gedoneerd aan goede doelen voor kinderen zoals bijvoorbeeld Children's Scrap Project

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Designers Guild op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2020 )