Claudi exclusieve design kussens en design plaids

Claudi kussens

Claudi is de nieuwe naam voor de Kussenfabriek​. Een nieuwe naam om beter invulling te geven aan een internationaal merk. Naast de standaard productlijn heeft Claudi ook de Claudi Chique lijn. Dit zijn de exclusieve kussens die al eerder onder de naam Claudi werden verkocht.​

​De leverancier ​heeft een brede collectie van kussens. Trendy kussens en design plaids die allemaal handgemaakt zijn in Nederland. Dit jonge bedrijf en innovatief bedrijf richt zich op kussens van hoge kwaliteit die exclusief zijn ontworpen in Nederland. ​Claudi streeft ernaar om ieder jaar twee nieuwe collecties kussens aan te bieden. Dit in samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen.

​Claudi Nederlands product

Zoals in de introductie op deze pagina al is aangegeven, gaat het om een Nederlandse organisatie. Alle kussens in de brede collectie worden ontworpen en gemaakt in Nederland. De onderneming geeft haar collecties een uniek karakter met een duidelijk herkenbare stijl

Voor de productie van de kussens wordt gebruik gemaakt van lokale ateliers. Hiervoor is gekozen om de hoge kwaliteit die de organisatie nastreeft goed te kunnen borgen. Op deze manier kan het productieproces goed gevolgd worden. Ook kunnen de ontwerpers de ervaringen van de productie direct meenemen in de nieuwe kussen collecties.

flamingo ice army

flamingo ice army

​Claudi kussens en de Kussenfabriek

De onderneming is opgericht door creatief directeur Karin Elberse. Door een mooie combinatie van de passie voor interieur design en fantastisch textiel met een zakelijk inzicht is het merk Claudi in de markt gezet. De organisatie is vanaf 2006 uitgegroeid tot een begrip.

Claudi kussens is een zusterbedrijf van De kussenfabriek. Beide organisaties werken nauw samen en waren al te zien op de verschillende nationale en internationale interieurbeurzen. Bijvoorbeeld de Ambiente en tendence in Frankfurt en de meubelbeurs in Brussel. In 2018 zijn deze twee merken dus opgegaan in de naam Claudi.

Zie voor meer sfeerbeelden ook de facebook pagina van Claudi.

Kussens in verschillende maten en kleuren

Het streven is om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties aan te bieden. De kussens worden aangeboden in verschillende maten en ontwerpen. In verschillende kleurstellingen en combinaties van verschillende materialen.

Hierbij kun je kiezen voor strakke ontwerpen of juist voor wat meer uitgesproken kussens. Bijvoorbeeld met een mooie jungle print of een ontwerp met flamingo’s.

yellow mustard

yellow mustard

orange

Oranje kussens

Kom dus snel langs in de winkel en bekijk de kussens. Dan krijg je ook een goed beeld hoe je deze verschillende kussens kunt combineren en welke andere bijpassende items we hebben.

olive green

Olijf Groen

kussenfabriek mint lightblue

Mint / Licht Blauw

Kussens van hoogwaardige materialen

In het streven naar producten van hoge kwaliteit worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Hierbij wordt samengewerkt met betrouwbare leveranciers en worden alleen de beste stoffen gebruikt.

De vullingen van de kussens zijn van hoge kwaliteit dons. Deze dons komt uit Nederland en is met milieuvriendelijke technieken geproduceerd.

​Claudi producten online

De collectie van ​Claudi producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de Claudi producten.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Claudi producten die we in de webshop hebben.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Claudi Kussens, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

De informatie over ​​Claudi op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )