Chilly bottles hervulbare flessen

Chilly's Bottles logo 2019

De Chilly bottle van Chilly's zie je steeds vaker. De trendy en hippe waterflessen die tegen een stootje kunnen. Waarin je water extra lang koel blijft. Of je warme drank extra lang warm. Geen saaie waterfles meer of gebruik van de wegwerpflesjes. Say no to plastic en kies jouw favoriete design Chilly’s bottle.

Stop gebruik van wegwerp waterflesjes

Chilly’s is al in 2010 opgericht door James Butterfield and Tim Bouscarle. Zij hadden zich als doel gesteld om consumenten de mogelijkheid te bieden voor altijd koud water voor onderweg. Zonder gebruik te maken van wegwerp flesjes. Om een halt toe te roepen aan het eenmalig gebruiken van een waterfles.

Chilly’s heeft een waterfles ontworpen die modern en stijlvol is. Een item waarmee je voor de dag kan komen. Geen saaie hervulbare plastic fles maar een fles met high performance technologie. Zodat je een fles hebt die super handig in gebruik is.

Deze waterflessen zijn ook internationaal een enorm succes. Je ziet ook steeds meer Chilly’s bottles in Nederland.

​​Chilly bottle producten online

De collectie van ​Chilly's bottles die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken ​via de winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden. ​

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Chilly's bottles producten die we in de ​selected by Happy Orange collectie hebben.

Voordelen Chilly’s bottles

De flessen van Chilly’s kun je zowel voor warme dranken als koude dranken gebruiken. Door de dubbelwandige fles met vacuüm isolatie is de fles veelzijdig in het gebruik:

  • ​ijskoude dranken blijven in de fles 24 uur lang koud, ongeacht de buiten temperatuur geeft Chilly’s aan.
  • ​Je warme drank zoals koffie of thee blijft 12 uur lang warm
  • ​De flessen sluiten zeer goed, ze lekken niet
  • Door de vacuüm isolatie gaan de flessen in het gebruik ook niet “zweten”. Geen condensatie op de buitenkant.

De flessen zijn gemaakt van duurzaam hoogwaardig roestvrij staal. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de fles. Hierdoor blijft de smaak en versheid van je drank behouden.

In de productie van de flessen wordt geen gebruik gemaakt van BPA. Bij het kleuren van de buitenkant van de flessen wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd poeder coating proces.

Bijpassende verpakking

Alle verpakkingen van Chilly’s zijn zo ontworpen dat de perfect passen bij de fles. Zodat het een mooi cadeau is om te geven of te krijgen. Het is een complete set. De fles komt in een mooie koker die goed om de fles past.

Bij het maken van de verpakking is gekozen voor gerecycled materiaal. De verpakking zelf is ook weer te recyclen.

Chilly’ bottles collectie

De Chilly’s bottles zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De beschikbare prints zijn afhankelijk van de gekozen maat van de fles.

Chilly’s zijn leverbaar in de maten 260ml, 500ml en 750ml. Ook kun je kiezen voor een extra grote uitvoering van 1,8 liter. Deze grootste fles is alleen in een metal uitvoering leverbaar.

De Chilly’s flessen zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Van felle neon kleuren tot matte (donkere) effen kleuren. Tropische prints en verschillende grafische designs.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de metaal kleurige en roestvrijstalen waterflessen. Zoals aangegeven verschilt het aanbod in kleuren en prints per formaat van de fles.

Emma Bridgewater Chilly Bottle

Zeer exclusief zijn de Chilly’s bottles met de Emma Bridgewater ontwerpen. Speciale designs en kleurstellingen. Ook deze flessen hebben een bijpassende verpakking. Deze zijn ook in een mooie print uitgevoerd.

Chilly’s voedselpotten

Deze dubbelwandige voedselpotten zijn ideaal om je eten extra lang op temperatuur te houden. Waar je ook naar toe gaat. Net zoals bij de flessen blijft het warme eten extra lang warm. De koude maaltijd blijft juist weer lang koel

Deze afsluitbare potten (food pots) zijn ideaal voor je soep. Chilly’s geeft aan dat de kokende soep wel tot 4 uur lang warm blijft. Deze tijdsduur is natuurlijk afhankelijk van het type voedsel.

chillys food pots

Chilly’s koffie bekers

De compacte koffie bekers van Chilly’s zijn ook dubbelwandig. Ideaal om je warme drank lang warm te houden. Op deze manier kun je helpen het afval te verkleinden van de wegwerp koffiebekers.

Deze koffie bekers zijn voorzien van een deksel. De deksel voorkomt morsen maar heeft een kleine opening. De deksel sluit dus niet helemaal af.

chillys coffee cups

De Coffee cups zijn in verschillende modellen leverbaar. De deksel is afgestemd op het ontwerp van de koffiebeker.

chillys coffee cups 2

Chilly’s missie

De missie van Chilly’s is om adaptie van het dagelijks gebruik van herbruikbare producten te bevorderen. Om zo het gebruik van wegwerp plastic tegen te gaan.

Hieraan wordt invulling gegeven door producten te ontwerpen voor een actieve stedelijke levensstijl. Waarbij ongeëvenaarde prestaties van de producten worden gecombineerd met een onderscheidende stijl.

Zie ook de Facebook pagina van Chlly's voor meer informatie.

​Nieuw Chilly's logo 2019

Chilly’s heeft in 2019 een nieuwe logo geïntroduceerd. In de het logo komt opnieuw de naam Chilly’s naar voren.  Nu wel veel duidelijker in de letters. De grootste wijziging is de vormgeving van de peper. Deze peper als beeldmerk is nu veel gestileerder vormgegeven. Niet langer het pepertje met de dunne lijnen en enkele details.

De peper in het beeldmerk bestaat sinds 2019 eigenlijk nog uit twee onderdelen. De stip en het peper vormpje. Deze twee onderdelen worden of alleen in lijntjes weergegeven, of geheel “gevuld” zo als het beeldmerk hieronder.

Chilly's logo 2019

Op veel van de flessen wordt het beeldmerk in lijntjes weergegeven in een mooi contrast kleur ten opzichte van de fles.

Zie hieronder nog het oude “Vintage Chillys logo”.

Chilly's vintage logo

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Chilly's en Chilly bottle op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 27 april 2020 )