Catchii servies met kleurrijke en exotische prints

catchii logo

​Catchi is in 2014 ontstaan. Opgericht door de Nederlandse interior designer Femke Zwaan. Haar droom is om mensen blij te maken. Een motto dat perfect aansluit bij Happy Orange. ​De vrolijke Catchii designs moeten de interieurs een boost geven. Met vrolijke kleurrijke serviezen.

​In de Catchii collecties zie je verschillende producten. Allemaal met het zelfde oog voor detail en kleurcombinaties. De prints zijn onderling heel mooi te combineren. In de collectie ook het unieke Catch Me kinderservies. Diverse kommetjes en bordjes waaruit de kinderen zeker willen eten.

Catchii producten online

De Catchii producten die we in selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen kun je bekijken in de ​online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden. ​

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Bezoek de ​winkel omgeving voor het volledige overzicht van de Catchii producten die we in de ​selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen.

​Breed Assortiment producten

​In de collectie een breed assortiment van producten. Van borden, mokken tot en met serveerschalen en wanddecoratie. Allemaal met de herkenbare kleuren en prints van Catchii. Deze items zijn natuurlijk allemaal perfect te combineren.

​Catchii borden

​In de ​collectie ook veel borden. De Catchii borden zijn in verschillende maten leverbaar. In de collectie zijn dessertborden, dinerborden en de mooie pastaborden. Ook zijn er vierkante borden. De borden zijn in diverse designs leverbaar.

Vaak zijn de borden onderdeel van een serie. Een serie van borden met soort gelijke prints. Designs die perfect bij elkaar passen. Naast deze borden zijn er vaak ook bijpassende mokken en kommen of koffiekopjes. Deze hebben dan dezelfde print.

dinerbord pauw

dinerbord pauw

Dinerbord Jungle Stories Aapjes

dinerbord aapjes

​In de collectie zijn borden van porselein maar ook diverse bamboe borden. Deze bamboe borden kunnen prima in de vaatwasser. ​Het bamboe servies is niet geschikt voor de magnetron.

​Serveerschalen of Rechthoekige borden

​In de collectie ook diverse serveerschalen van porselein. Diverse modellen met kleurrijke prints op een witte achtergrond. De schalen hebben dezelfde prints als de borden en de mokken in de porselein collectie. Dus mooi te combineren.

serveerschaal festive season

serveerschaal festive season

serveerschaal jungle stories panter

serveerschaal jungle stories panter

Deze rechthoekige borden zijn ideaal voor sushi of te gebruiken als serveerschaal of bord.

​Kommen en ​saladeschalen

​Natuurlijk zijn er ook bijpassende kommen en schalen. Opnieuw met een witte achtergrond en kleurrijke prints. De kommen zijn er in verschillende afmetingen.Ontbijtkommen, kleine kommetjes en de saladeschalen.

De kleine kommetjes hebben een diameter van 10 centimeter en zijn van Catchii Homeware en onderdeel van de Yumiko of Tokyo collectie.

De ontbijtkommen zijn perfect voor je dagelijkse portie mueslie. Verkrijgbaar in bamboe en porselein.

saladekom papegaai

saladekom papegaai

saladekom pauw

saladekom pauw

​De saladekommen hebben een diameter van 25 centimeter. Wederom met de kleurrijke prints die je ook op de borden en de mokken ziet.

​Eco friendly

​In de collectie maakt Catchii veel gebruik van Bamboe. Dit is een eco-vriendelijk product dat prima in de vaatwasser kan. Deze bamboe producten kunnen niet allemaal in de magnetron.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Catchii, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Het ‘Catchii’ blaadje wordt meegevoerd door de wind, reist de hele wereld over op zoek naar inspirerende landen. Wanneer het ‘Catchii’ blaadje een bijzondere bestemming heeft ontdekt, dwarrelt het neer en neemt de omgeving in zich op.

De inspiratie die ontwerpster Femke Zwaan dan op doet, vormt de basis van iedere collectie. Voor deze collectie is het ‘Catchii’ blaadje neergestreken in de weelderige tuinen van Zuid-Afrika, waar de Nederlandse ontwerpster Femke Zwaan geïnspireerd werd door de kleurrijke exotische vogels, flora en fauna.

​zie ook de Facebook pagina van Catchii.

De informatie over ​​Catchii op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​16 mei 2020 )