By On – uniek Scandinavisch design voor bij je thuis

by on logo

​By On is een Zweedse onderneming gevestigd net buiten Gotenburg.Het is onderdeel van een collectie van verschillende merken. Hieronder merken als ON interiör, Vakinme, Village, Victorian en Burn Cancer.

Opgericht in 1999 als groothandel. Het merk vertegenwoordigd een groot aantal verschillende merken in de Home Deco markt

By On Scandinavische markt

​By On is vooral bekend en groot geworden in de Scandinavische markt. De onderneming wil graag international uitbreiden. Hierop is het goed ingericht. 

Hierbij streeft de organisatie naar een duurzame samenwerking met klanten, distributeurs, fabrikanten en agenten.

ON interiör AB geeft haar dealers en agenten de mogelijkheid om samen te werken met verschillende merken. Daarbij toch te kunnen profiteren van de voordelen van en grootte gestructureerde organisatie.

​By On producten online

De collectie van ​By On producten die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken​ in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de ​online winkel omgeving voor het volledige overzicht van de ​By On producten die we in de collectie hebben opgenomen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​By On Interior, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​By On op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )