Brynxz Collections – trendy woonaccessoires voor elk interieur

brynxz collections logo

Brynxz Collections is in 2010 opgericht door Wouter. Doelstelling was om een nieuwe lifestyle merk in de markt te zetten. In een korte tijd is het merk in Nederland op de kaart gezet. De doelstelling is om het merk nog verder uit te bouwen in Nederland en het buitenland. De woon accessoires vallen in de smaak bij een breed publiek.

De naam Brynxz is een knipoog naar de brink geeft de organisatie aan op haar website. Het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Daar waar het allemaal gebeurde in het dorp. Hier werd de handel gedreven maar het was ook de ontmoetingsplek.

Brynxz producten online

De collectie van Brynxz producten die we hebben kun je bekijken ​in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

​Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Brynxz collections producten die we in de webshop hebben. De Brynxz kunstbloemen kun je ideaal combineren. Zo kun je zelf een mooi boeket samenstellen voro op de vaas of een pot.

Deze kunstbloemen kun je ook gewoon online bestellen.

Brynxz collectie kenmerkend

Brynxz omschrijft haar collecties als origineel, stoer en sober. De woonaccessoires passen in elke stijl en omgeving. De woondecoraties in de collectie zijn ook perfect als cadeau. Ade diverse producten uit de collectie zijn perfect met elkaar te combineren.

De collectie blijft zich ontwikkelen. Hiervoor worden regelmatig reizen naar het buitenland gemaakt. Om nieuwe ideeën op te doen en om nieuwe materialen en kleurcombinaties te ontdekken.

Brynxz heeft zich als doel gesteld om authentiek te blijven. Maar juist wel weer voorop te lopen wat betreft kwaliteit, stijl en kleur. Deze authenticiteit kan het blijven waarborgen omdat Brynxz zelf de collecties ontwerpt en samenstelt.

earth lamp

earth lamp

De collecties van Brynxz blijven zich continue ontwikkelen. De organisatie wil niet stil blijven staan. Daarom komt het continue met noviteiten en nieuwe productlijnen. Gebaseerd op de nieuwe en laatste trends. De ontwikkelingen van de kleuren en stijlen worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Voorbeelden Brynxz collectie

Brynxz heeft een zere brede collectie van woonaccessoires. Van potten, lampen, lampenkappen, kaarshouders, kandelaars tot en met kruiken en vazen. Maar ook zeer mooie kunstbloemen en verschillende decoratie materialen. Allemaal perfect om je huis opnieuw of gewoon even anders in te richten.

Brynxz vazen

bolvaas deluxe cement

Deze items zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen leverbaar. Van de kleine Brynxz vaasjes tot een grote Brynxz vaas. Met deze vazen geef je het interieur op een eenvoudige wijze meer sfeer.

De leverancier geeft aan dat de vazen zijn gemaakt van de beste kwaliteit aardewerk. Afgewerkt volgens de laatste trends.

​Kenmerkend van het gebruikte aardewerk is dat jet materiaal poreus is. Brynxz vazen zijn dan ook niet altijd waterdicht. Zoals de bekende Brynxz Earth en Majestic vazen.

Deze vazen kun je dus niet lekker vullen met water. Dit kun je oplossen door een zogenoemd binnen vaasje erin te zetten van kunststof of glas. Een andere oplossing is om te kiezen voor de prachtige zijdebloemen of decoratieve takken. Bijvoorbeeld de eucalyptus of kaardebollen.

In de collectie zitten ook vazen die zijn afgewerkt met een mooie vernislaag. Hierbij kunnen verschillende kleuren zijn gebruikt. Sommige vazen kun je ook prime gebruiken als bloempot.

Brynxz lampen

lamp classic just jet earth

In de collectie ook verschillende lampen. Ook deze zijn in verschillende maten leverbaar. Uitgeleverd zonder lampenkap. Maar bijpassende lampenkappen zitten ook in de collectie. Of kies uit de brede collectie lampenkappen die we bij Happy Orange hebben. Hierbij verschillende maten en kleuren. Er is altijd wel een lampenkap die bij de lamp en jouw interieur past.

Een klassieker in de collectie lampen is de Brynxz kamp earth. Een robuuste lamp afgewerkt met kleine details. Dit zijn mooie blikvangers voor in je interieur. Ook deze lamen in diverse uitvoeringen. Deze Earth lampen zijn in ronde uitvoeringen maar ook in een zogenoemde rectangular uitvoering.

In andere lampen series zijn ook vierkanten lampenvoeten verkrijgbaar

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Brynxz, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Brynxz collections op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )