BERTZ Interior luxe Nederlandse kussens

bertz interior logo

​BERTZ Interior is een Nederlandse onderneming met een brede collectie aan kussens en plaids. Alle kussens in de collectie worden in Nederland ontworpen maar ook gemaakt. Hierbij worden hoogwaardige materialen gebruikt. Door het gebruik van exclusieve stoffen en het gebruik van zachte en rustige tinten zijn de kussens geschikt voor ieder interieur.

We hebben bij Happy Orange verschillende modellen kussens uit de BERTZ interior opgenomen in de selected by Happy orange collectie. Verschillende kleuren maar ook verschillende afmetingen. Vierkante kussens maar ook langwerpige modellen.

bertz interior kussens
bertz interior label

Bertz Interior plaids

De leverancier heeft ook een mooie collectie aan plaids. ​BERTZ geeft daarvan aan dat het echte blikvangers zijn in je woning. Dit door het gebruik van het prachtige materiaal en de dikte van de plaid.

​BERTZ interior producten online

​Voorbeelden van de collectie van ​Bertz interior producten ​kun je bekijken ​in de online winkel omgeving. Zie hieronder wat plaatjes van een aantal voorbeelden uit de samengestelde collectie. ​

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Bertz interior producten die ​in de selected by Happy Orange collectie is opgenomen.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​BERTZ interior, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Zie ook de Facebook pagina van de leverancier.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​BERTZ interior op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )