BERTZ Interior luxe Nederlandse kussens

bertz interior logo

​BERTZ Interior is een Nederlandse onderneming met een brede collectie aan kussens en plaids. Alle kussens in de collectie worden in Nederland ontworpen maar ook gemaakt. Hierbij worden hoogwaardige materialen gebruikt. Door het gebruik van exclusieve stoffen en het gebruik van zachte en rustige tinten zijn de kussens geschikt voor ieder interieur.

We hebben bij Happy Orange verschillende modellen kussens uit de BERTZ interior collectie. Verschillende kleuren maar ook verschillende afmetingen. Vierkante kussens maar ook langwerpige modellen.

bertz interior kussens
bertz interior label

Bertz Interior plaids

De leverancier heeft ook een mooie collectie aan plaids. ​BERTZ geeft daarvan aan dat het echte blikvangers zijn in je woning. Dit door het gebruik van het prachtige materiaal en de dikte van de plaid.

​BERTZ interior producten online

De collectie van ​Bertz interior producten die we hebben kun je bekijken ​in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

​Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Bertz interior producten die we in de webshop hebben.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​BERTZ interior, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Zie ook de Facebook pagina van de leverancier.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​BERTZ interior op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )