Asian Mix Interior – oa porseleinen beeldjes

asian Mix interior logo

Asian Mix interior heeft een grootte collectie van Aziatische woonaccessoires, meubelen, sieraden en cadeau artikelen. Het familiebedrijf richt zich op authentieke items. Het is een gevestigde onderneming en sinds 2011 een gevestigde naam met woonaccessoires en meubels uit Azië. 

Asian Mix Interior Authentiek en exclusief

Asian Mix interior gaat voor het samenstellen van de collectie regelmatig naar Azië. Tijdens deze reizen worden de verschillende ambachtslieden en productiehuizen bezocht, De onderneming probeert de grote beurzen te vermijden. De voorkeur gaat uit naar de kleine markten. Markten waar ook de plaatselijke bevolking haar inkopen doet.

Bij deze kleine markten en ambachtslieden worden de collecties hand picked samengesteld. Zo kan authenticiteit en exclusiviteit orden gegarandeerd.

Asian Mix producten online

We hebben verschillende producten van Asian Mix Interior ​opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Zie hieronder een aantal voorbeelden. 

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Bezoek de ​winkel omgeving voor het volledige overzicht van de Asian Mix Interior producten die we in de ​hebben samengesteld. Daar zie je ook of deze te koop zijn bij een online winkelier.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van Asian Mix, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen. We hebben onder andere diverse porseleinen beeldjes. In Blauw/Wit of gekleurden uitvoeringen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Zie ook de Facebook pagina van de onderneming voor meer informatie.

De informatie over Asian Mix Interior  op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )