Anke Drechsel fantastische velvet kussens, plaids en woonaccessoires

anke drechsel logo

​De collecties huis- en textielaccessoires , de fantastische velvet kussens, plaids en  woon accessoires van Anke Drechsel zijn een kostbaar voorbeeld van compromisloos borduren op het beste niveau. Elk stuk is uniek en met de hand vervaardigd door ambachtslieden.

De aandacht voor detail in het vakmanschap, de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen en de combinatie van kleuren en ontwerpen is altijd verbluffend en maakt deel uit van de kenmerkende stijl van de Anke Drechsel. Het vakmanschap is een combinatie van fijn handborduurwerk en dergelijke bereikt door het gebruik van een kleine handgeleide machine.

Anke Drechsel eenvoud van modern design

De eenvoud van modern design wordt gecombineerd met het meest ingewikkelde en arbeidsintensieve soort handwerk in de kunst van het borduren. Alleen de meest ervaren vakman kan werk produceren met een dergelijke complexiteit.

​Op de Maison & Objet en more van begin 2018 stond Anke Drechsel met de volgende producten op de beurs:

  • ​TARA, Dolce
  • ​ENNY Rose
  • ​POENY, CAROLINE
  • ​MELISSA
  • ​Hippo HOPE
anke drechsel kussens

​Als een metaal draad wordt gebruikt, wordt het borduurwerk "gehamerd" in een bepaalde techniek om de oppervlaktestructuur te verzachten. Het basismateriaal is natuurlijke zijde, met de hand geverfd zijdefluweel, ruwe zijde, evenals zijden organza en linnen.

Als je even de tijd neemt om de producten goed te bekijken, zie je de waanzinnige details. Dit gecombineerd met de luxe en hoogwaardige materialen die worden gebruikt. ​

anke drechsel details

​Anke Drechsel dieren kussens

​Unieke zijn ook de kussens van Anke Drechsel in vorm van een dier. ook hierbij weer fraaie afwerkingen en gebruik van mooie materialen. Anke heeft diverse verschillende dieren gemaakt in fraaie kleuren. Bijvoorbeeld varkens, konijnen, kippen en schildpadden.Ieder dier is eer bijzonder. Hierbij zijn de dieren voorzien van prachtige versieringen. 

Het nijlpaard Hippo HOPE is in roze basismateriaal uitgevoerd. Hierboven op een fraai design van bloemen en blaadjes. ​Maar er zijn veel meer uitvoeringen van het Hippo nijlpaard.

anke drechsel hippo nijlpaard

​Accessoires van Anke Drechsel

​Anke Drechsel heeft ook een aantal accessoires in de collectie. Bijvoorbeeld tassen en ​omslagdoeken. Ook de tassen zijn gemaakt van mooie materialen in diverse kleur combinaties. Hierbij heeft Anke ook verschillende vorm tassen in de collectie.

anke drechsel tekkel

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Anke Drechsel, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Zie de website van Anke Drechsel voor meer informatie.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​De informatie over ​Anke Drechsel op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )