Ambiente van Papieren servetten, porselein en kaarsen

ambiente logo

​Ambiente Europe staat voor stijlvol, kwalitatief hoogwaardige servetten uit eigen productie met daarbij een zeer sfeervolle collectie tafeldecoratie. Van servetten in verschillende formaten, zakdoekjes, kaarsen en lucifers, tot servethouders, geschenktassen en fine Bone China porselein

​​Ambiente Europe biedt alles wat nodig is voor een stijlvolle tafeldecoratie. Van vintage tot klassiek, hip en in vele kleuren.

De kaarsen en servetten kun je leuk combineren in diverse interieurs, maar ook als cadeau leuk om te geven een mooie kaars met bijpassende servetten. De grote stopkaars heeft 75 branduren en de decoratie aan de buitenzijde blijft in tact. De kaarsen branden mooi op van binnenuit.

Ambiente producten online

De Selected by Happy Orange collectie van Ambiente producten die we hebben samengesteld kun je bekijken ​in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden. ​Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina. Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek de ​winkel omgeving voor het volledige overzicht van de Ambiente producten die we in de webshop hebben.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Hippe designs en Trendy prints

De kaarsen zijn er in hippe designs zoals paisley patronen in vele kleuren, vogels, vlinders, Citrus afbeeldingen, bloemen in vele kleuren en jungle prints. De kaarsen zijn leuk in combinatie met de servetten met dezelfde afbeeldingen. Naast de grote stopkaars is er ook een kleine variant met vele hippe afbeeldingen. Deze zijn eveneens leuk te combineren met de servetten.

Ambiente is al meer dan 25 jaar actief en maakt haar papieren producten in de eigen fabriek. De kaarsen worden ook door henzelf geproduceerd.

ambiente kaarsen

Voorbeelden van Ambiente kaarsen

Ambiente collecties

Voor ieder seizoen en thema heeft Ambiente mooie accessoires in de collectie. Het hele jaar door kun je met Ambiente je tafel mooi aankleden. Een aantal items komen in iedere collectie weer terug, veel vogel afbeeldingen en bloemen afbeeldingen. De vlinders zijn zeer populair evenals de vele vogels.

Ieder jaar maakt Ambiente twee collecties, speciaal voor de lente en de zomer. Maar ook een speciale herfst en kerst collectie.

​Het kan zijn dat de op deze pagina getoonde Ambiente producten niet meer leverbaar zijn. Kijk naar het aanbod in de webshop ​voor een actueel overzicht van Ambiente. We kopen ​soms weer nieuwe servetten in. Zodat we een mooi actueel aanbod hebben.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over de ​Ambiente en overige producten uit de ​Ambiente collectie op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag.


Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Happy Orange is geen eigenaar van het merk of beeldmerk van Ambiente, getoonde beelden zijn afkomstig van de website van ​Ambiente.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 12 april 2020 )