À la collectie vertelt verhalen woon accessoires en juwelen

a la logo

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. De À la collectie vertelt verhalen van mensen, producten en culturen.

Ontwerp motief À la

À la geeft aan dat het bij het ontwerpen van haar collecties werkt op basis van één motief. Welk gevoel geeft het ons zelf en hoe kunnen we dit delen. Hierbij beperkt À la sieraden zich niet tot één categorie producten. Zo worden verschillende interieur accessoires, juwelen en sieraden ontworpen. Maar ook alledaagse objecten. Allemaal met de À la twist.

Inspiratie wordt opgedaan tijdens de reizen. À la omschrijft dit proces als twee reizigers die grenzeloos zijn in het verkennen van het onbekende. Twee soulmates die juist willen herleven in plaats van het vernieuwen. Twee verzamelaars die nieuwe identiteiten willen uitvinden en horizonnen willen verleggen. À la vertelt verhalen van mensen, producten en culturen.

A la ​producten online

De items die we van A la jewelry ​in de collectie hebben kun je bekijken​ in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de A la producten. ​Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina. Bekijk deze producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de À la producten die we in de webshop hebben.

​A la Sieraden

​Bij Happy Orange hebben we ook de A la sieraden in de collectie. Diverse kettingen en zogenoemde Bangle sieraden. Ook speciale vriendschapskettingen. Deze kettingen hebben ieder hun eigen symbool. Deze symbolen vormen samen weer een soort setje.

​Erg fraai is de drop coin ketting. Dit is een ketting met een oude gerecyclede munt gecombineerd.

De collectie van A la sieraden is er breed. Armbanden, ringen en kettingen die je onderling perfect kan combineren.

Hieronder enkele voorbeelden van de A la sieraden in de Happy Orange collectie.

​Bekijk het volledige overzicht van sieraden in de online winkel van Happy Orange.

Sterke relaties met leveranciers

À la heeft een sterke band met haar leveranciers. Alle producten zijn gemaakt door professionals waarmee ze in het verleden een persoonlijke band hebben opgebouwd. De onderneming is trots op de leveranciers met wie het zaken doet.

Alle producten worden met de hand gemaakt in kleine familiebedrijven. Deze ateliers zijn verspreid over India. Allemaal werken ze met hoge kwaliteit standaarden. Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan veilige en ethische werkomstandigheden. 

Lees meer over A la jewelry op de Facebook pagina. De A la jewelry wordt in divers elanden in de wereld verkocht. Je kan het Nederlandse merk dus ook in het buiten land tegen komen.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la sieraden, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​A la sieraden op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )