Happy Orange Summer Sale en nieuwe keizers

happy orange summer sale

Nu de zomer is begonnen hebben we besloten om toch Sale te houden voor een aantal producten. Hierbij een tijdelijke korting op kussens en aantal specifieke items. ​

​Het gaat heel hard met de items. Dus wees er snel bij. Vele van deze producten kunnen we namelijk ook echt niet meer bijbestellen.

​30% korting op kussens

Op de kussens geven we nu tijdelijk 30% korting. Het zijn de laatste kussens in hun serie. Het is dan ook Op=Op. Ook in de online winkel kun je van deze korting profiteren. Kijk dus snel of je net die ene kussen nog wilt hebben.

Het gaat heel hard met de kussens. Binnenkort komen de nieuwe kussen collecties binnen. Zelfs vandaag zijn we weer op pad om de nieuwe collectie kussens verder uit te breiden. Zodat we een nog groter aanbod van kussens hebben In verschillende kleuren, maten en materialen.

Waarschijnlijk krijgen we ook weer enkele zeer exclusieve collecties in de winkel. We houden je hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief. Misschien handig om je even voor deze nieuwsbrief in te schrijven.

In de winkel in Oisterwijk hebben we nog meer kussens. Kom dus zeker snel langs.

​Tot 50% korting op speciale laatste items

In de winkel hebben we ook tafel vol met scherp geprijsde artikelen. Op deze items is de korting soms 50%. Ook hier weer Op=Op. Kom dus snel langs in de winkel in Oisterwijk of bekijk enkele  scherp afgeprijsde artikelen online.

We hebben op dit moment kaarsen, cadeau chocolade en handzeep in de aanbieding. Dit naast de actie die we hebben lopen voor de kussens.

​Nieuwe zittende Keizers

zittende keizers nieuws

Misschien heb je ze al in Oisterwijk al in de etalage zien staan. We hebben weer nieuw keizers in de collectie. Het gaat hier om zittende keizers. Deze uitvoering is ook weer in het ​blauw, bruin en geel.

Dezelfde kleuren als voor de gekleurde keizers.

​Deze gekleurde keizers zijn zeer goed te combineren met de blauw/witte keizerinnen. Of met de mooie vazen en potten met chinees ontwerp.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.