Happy Happy Happy met de nieuwe collectie SuperGlas van Koziol!

koziol glas cheers no2

De zomer komt er gelukkig weer ​aan en daarom zijn wij super blij met de toevoeging van het SUPERGLAS van Koziol aan onze collectie! Dit superglas oogt als glas, maar is gemaakt van kunststof. We hebben heel veel verschillende kleuren en modellen van deze collectie, zoals blauw, groen, oranje, roze en transparant.

​Bijpassend is er ook de waterkan van Koziol die je makkelijk kan schoonmaken en kan matchen bij je drankjes.

​Niet kapot te krijgen?

Koziol heeft een “experiment” uitgevoerd waarbij een auto over het superglas heen rijdt en zelfs dan is het niet kapot te krijgen. Dus laat iemand het glas vallen op je terras of in je keuken; geen enkel probleem want dan is het gewoon nog heel. Je kan de drinkglazen dus makkelijk meenemen op kampeer vakantie, het strand of naar het park voor een lekkere picknick.

5 jaar ​Garantie collectie Superglas

Het merk Koziol staat voor kwaliteit en geeft daarom ook 5 jaar garantie op de collectie van het Superglas. Wat bij de meeste van dit soort kunststof glazen het geval is, is dat ze in de vaatwasser dof worden van kleur. Bij de Superglas collectie van Koziol is dit gelukkig niet zo! Na een BBQ feestje kan je lekker de glazen en de waterkannen van Koziol in de vaatwasser zetten en is alles in een handomdraai weer schoon.

collectie superglas koziol

Collectie Superglas ​Millieuvriendelijk

Naast dat het glas onbreekbaar is en het in de vaatwasser kan is het ook nog eens milieuvriendelijk. Het glas is namelijk voor 100 procent recyclebaar en dus ook goed voor het milieu. Door het materiaal dat is gebruikt isoleert het glas ongeveer vier keer beter dan traditioneel glas. Het Superglas is daarom geschikt voor zowel koude drankjes als warme drankjes, zoals cappuccino en latte machiato.

Koziol heeft twee collecties, namelijk de CHEERS lijn en de CLUB lijn. Happy Orange heeft beide collecties in haar assortiment.

Mocht je online andere items vinden van het Superglas van Koziol wat we niet in onze collectie hebben, mail ons gerust en dan zorgen wij dat het alsnog met je andere bestelde items van Happy Orange op je deurmat valt!

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.