Me&Mats Handsoap Ciao Bella

11,95 incl BTW

Handsoap Ciao Bella in leuke verpakking met drukpompje. Luipaardprint in de kleur geelgoud en wit met de tekst in helder rood weergegeven.

Uitverkocht

Artikelnummer: 754 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

Me&Mats Handzeep Ciao Bella in leuke verpakking met drukpompje. Luipaardprint in de kleur geelgoud en wit met de tekst in helder rood weergegeven.

De pomp afsluiting is uitgevoerd in kunststof in combinatie met goudkleur. Heerlijke geur en bubbles, verwennerij en leuk cadeau om te geven.

100% hapiness in een klein flesjes (pompje). Small gift, kan een grote betekenis geven, een kleine boodschap kan inspireren en bijdragen tot geluk!

Zie ook de andere items in de Me&Mats collectie. Zoals de bijpassende kaarsen, geschenk chocolade en handzeep. Allemaal met de leuke en mooie teksten.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats