Handed By Up Mid – Plantenstandaard – blauwgroen

36,95 incl BTW

Planten van mooie kleure blauw groen plastic.

Bak staat op drie houten poten.

Ø34cm en 24 cm hoog. Met poten 39cm hoog.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3052 Categorie:
Merk Handed By

Beschrijving

Handed By Up Mid – Plantenstandaard – blauwgroen is een kunststof plantenbak. Gemaakt van mooie opvallende kleur blauw groen plastic. Deze bak staat op drie schuine pootjes. Hierdoor komt de bak net iets van de grond.

Dit model plantenbak is leverbaar in verschillende kleuren plastic. Je kunt ook voor een hoger of lager model kiezen. Hier zijn de houten pootjes anders van lengte. Waardoor de bak hoger of lager staat. Op deze manier kun je mooie groepen van planten bakken maken. Combineer deze Handed By Up Mid – Plantenstandaard – blauwgroen dus ook eens met de andere kleuren en maten.

De afmetingen van dit Up Mid model zijn: Ø34 cm, bak 24cm hoog en met poten 39cm hoog.

Lees meer over Handed By. Zie ook de overige producten uit de van Verre collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel verschillende kleuren shoppers en manden. Producten waarbij gebruik wordt gemaakt van bamboe en gerecycled plastic. Geef het materiaal een tweede kans met mooie praktische producten.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen

Merk

Handed By

Handed By, het bekende en toonaangevende merk in gevlochten manden, tassen, shoppers, opbergmanden en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboe. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Geeft het materiaal een tweede kans en kies voor een product van Handed By. Lees meer over Handed By
Merk Handed By

Andere suggesties…