Handed By Up High – Plantenstandaard – Mosterd geel

34,95 incl BTW

Kunststof plantenbak op hoge houten poten.

Poten staan schuin. Bak in mosterd gele kleur.

De bak zelf heeft en diameter van Ø 26 cm en is 20cm hoog.

Op de poten is de bak 60cm hoog

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3050 Categorie:
Merk Handed By

Beschrijving

Handed By Up High – Plantenstandaard – Mosterd geel is een opvallende plantenbak. Een kunststof bak van Mosterd geel plastic op drie houtenpootjes. Deze poten zijn schuin geplaatst.

De bak heeft een diameter van 26 centimeter en is 60 centimeter hoog. Deze plantenbak is in verschillende maten en kleuren leverbaar. Leuk om met deze Handed By Up High – Plantenstandaard – Mosterd geel te combineren. Om een mooie groep van planten te maken.

Lees meer over Handed By. Zie ook de overige producten uit de van Verre collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel verschillende kleuren shoppers en manden. Producten waarbij gebruik wordt gemaakt van bamboe en gerecycled plastic. Geef het materiaal een tweede kans met mooie praktische producten.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

 

Merk

Handed By

Handed By, het bekende en toonaangevende merk in gevlochten manden, tassen, shoppers, opbergmanden en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals onder andere gerecycled plastic en bamboe. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Geeft het materiaal een tweede kans en kies voor een product van Handed By. Lees meer over Handed By
Merk Handed By

Andere suggesties…