• Home
  • Overige
  • Goround Interior plaid Bari pink 130x170cm

Goround Interior plaid Bari pink 130x170cm

34,95 incl BTW

Opvallende roze plaid met ecru tinten afgewerkt

Afmetingen 130x170cm

Wassen tot 30°C

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3123 Categorie:

Beschrijving

Goround Interior plaid Bari pink is een opvallend maar toch eenvoudig uitgevoerde plaid. Mooi afgewerkt met ecru katoenen stiksel. Aan de randen een franje.

Dit model plaid in de afmetingen 130 centimeter x 170 centimeter is ook in een groene kleurstelling op de markt gebracht. Naast dit model heeft de leverancier ook nog andere plaids in de collectie.

Je kunt de plaid wassen tot 30°C geeft de leverancier aan.

Lees meer over Goround Interior Bekijk de items die we van deze leverancier hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Favoriet van dit merk zijn de kleine bijzettafels / krukjes en de verschillende kussens en plaids. Deze kussens hebben mooie prints en zijn goed afgewerkt. Kijk ook eens naar de andere plaids in de collectie. Leuk om met deze Goround Interior plaid Bari pink af te wisselen. Voor als je eens een andere kleur in huis wil brengen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Goround Interior

​Goround Interior is 20 jaar geleden ontstaan vanuit een woonwinkel Go'round. Nu is het uitgegroeid tot een internationaal bekend interieurlabel met de naam goround. Het bedrijf heeft de "roots" in interieurtextiel. De collectie van goround is enorm gegroeid en bestaat nu uit lampen, meubels, tapijten, manden, vazen, schalen en tassen. ​​Lees meer over Goround.

Andere suggesties…