Goround Interior Krukje/bijzettafel Grogol – Rond – Ø 31cm

52,95 incl BTW

Rond Krukje / Bijzettafel van hout.

Afmetingen – Ø 31cm en 455 cm hoog

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3119 Categorie:

Beschrijving

Goround Interior Krukje/bijzettafel Grogol. Mooi en handig krukje van hou. Ook eenvoudig te gebruiken als bijzettafel. de bovenkant van dit krukje is rond. Hierdoor zie je de mooie tekening van het hout goed. Ook de drie poten zijn van hout.

De diameter van dit krukje is 31 centimeter. De hoogte van het krukje komt uit op 45,5 centimeter.

Lees meer over Goround Interior Bekijk de items die we van deze leverancier hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Favoriet van dit merk zijn de kleine bijzettafels / krukjes en de verschillende kussens en plaids. Deze kussens hebben mooie prints en zijn goed afgewerkt. Kijk eens met welke andere tafeltjes en krukjes je dit Goround Interior Krukje/bijzettafel Grogol kan combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Goround Interior

​Goround Interior is 20 jaar geleden ontstaan vanuit een woonwinkel Go'round. Nu is het uitgegroeid tot een internationaal bekend interieurlabel met de naam goround. Het bedrijf heeft de "roots" in interieurtextiel. De collectie van goround is enorm gegroeid en bestaat nu uit lampen, meubels, tapijten, manden, vazen, schalen en tassen. ​​Lees meer over Goround.

Andere suggesties…