A la Golden Globe Brass

60,00 incl BTW

Wereldbol op standaard als decoratie object voor je interieur.

Gemaakt van goudkleurig messing.

Afmeting 24cm hoog, 12cm breed 11cm diep.

Leuk om te geven aan de wereldreiziger.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 2109 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Golden Globe Brass is met de handgemaakt in India. Een mooie gedetailleerde goudkleurige wereldbol in standaard. Ter herinnering aan alle mooie reizen die je hebt gemaakt. Of juist ter inspiratie van de reizen die nog gaan komen.

Gemaakt van messing, een combinatie van koper en zink.

De afmetingen van deze wereldbol zijn: 24cm hoog , 12 cm breed en 11 cm diep.

Een leuk cadeau om te geven aan een echte wereldreiziger. Of aan iemand met wie je binnenkort op een mooie vakantie gaat.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. Deze Golden Globe Brass is mooi om te combineren met de kandelaars en de kaartenhouders.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…