• Home
  • Servies
  • Van Verre Glas L Clear Fleur De Lys (helder) set van 6

Van Verre Glas L Clear Fleur De Lys (helder) set van 6

53,50 incl BTW

Transparant glas zonder een kleur toevoeging. Perfect voor water of wijn.

Voorzien van mooi motief aan buitenkant met gladde rand.

Afmetingen 10,5 cm hoog en diameter 8cm en 300ml. Deze glazen worden in een set van zes stuks geleverd.

Kleurvast en vaatwasser bestendig

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1713 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Het Van Verre Fleur De Lys glas Clear groot is een glas uit de Fleur de Lys serie. Uitgevoerd in transparant glas zonder kleur toevoeging. Perfect voor wijn of water.

Het glas heeft een mooi motief aan de buitenkant. Naast een mooie versiering is het glas daarmee ook goed vast te houden. De rand van het glas zorgvuldig gesneden, geslepen en gepolijst. De voet is voorzien van een mooi ribbel patroon.

Het glas is afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat de glazen handgevormd zijn en mondgeblazen.

De afmetingen van het glas zijn 10,5 centimeter hoog met een diameter van 8 centimeter. De inhoud is 300ml. Deze glazen worden in een set van zes stuks geleverd.

Dit Van verre Fleur De Lys Glas Clear groot is ook in een kleinere uitvoering leverbaar. Dezelfde kleur en uitvoering maar dan met een inhoud van 200ml.

De Fleur de Lys glazen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

De glazen zijn volgens traditionele methode gemaakt, kleurvast en vaatwasser bestendig.

Deze glazen kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Fleur De Lys collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: Kleine en grote glazen, kleine en grote bokalen, waterkannen, kleine en grote borden en karaffen. Ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Lees meer over Van Verre. Zie ook de overige producten uit de van Verre collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel verschillende kleuren glaswerk. Zoals bekers, borden en waterkannen. Bekend zijn ook de mooie vormgegeven lampen in de vorm van sterren. Dit zijn de bekende Starlightz sterren

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…