Glas L Amber Fleur De Lys

8,75 incl BTW

Transparant glas met een amber kleur. Perfect voor water of wijn.

Voorzien van mooi motief aan buitenkant met gladde rand.

Afmetingen 10,5 cm hoog en diameter 8cm en 300ml

Kleurvast en vaatwasser bestendig

Uitverkocht

Artikelnummer: 1710 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Het Van Verre Fleur De Lys glas Amber groot is een glas uit de Fleur de Lys serie. Uitgevoerd in transparant glas met een mooie amber kleur. Perfect voor wijn of water.

Het glas heeft een mooi motief aan de buitenkant. Naast een mooie versiering is het glas daarmee ook goed vast te houden. De rand van het glas zorgvuldig gesneden, geslepen en gepolijst. De voet is voorzien van een mooi ribbel patroon.

Het glas is afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat de glazen handgevormd zijn en mondgeblazen.

De afmetingen van het glas zijn 10,5 centimeter hoog met een diameter van 8 centimeter. De inhoud is 300ml.

Dit Van verre Fleur De Lys Glas Amber groot is ook in een kleinere uitvoering leverbaar. Dezelfde kleur en uitvoering maar dan met een inhoud van 200ml.

De Fleur de Lys glazen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

De glazen zijn volgens traditionele methode gemaakt, kleurvast en vaatwasser bestendig.

Deze glazen kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Fleur De Lys collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: Kleine en grote glazen, kleine en grote bokalen, waterkannen, kleine en grote borden en karaffen. Ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de bekende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…