Giveaway Bracelet: Thank You

11,95 incl BTW

Giveaway armband op kaartje met print van rode lippen in diverse vormen. Bijpassende tekst Thank You.

Zwarte armband met tekst MERCI in witte letters en goud kleurige letter C.

Goudkleurige kraal heeft beschermende lak.

Pas op met bijtende (vloei)stoffen voor kleurbehoud

Uitverkocht

Artikelnummer: 1646 Categorie:
merk nova dali

Beschrijving

De Nova Dali giveaway bracelet Thank You is een perfect cadeau voor iemand die je speciaal wilt bedanken. Met een mooie print rode lippen in verschillende mondvormen en de tekst Thank You. Mooie combinatie van zwarte lijnen en zwarte tekst met de rode lippen. Daarboven op de kaart vastgemaakt een armbandje met de tekst “Merci”. Een zwart gekleurd bandje met een goudkleurige letter C.

De Nova Dali Giveaway kaarten zijn een resultaat van een unieke samenwerking. Mode illustrator Sophie de Ruiter heeft de giveaway kaartjes ontworpen. De armbandjes zijn van Nova Dali.

Deze vierkante kaartjes+armbandjes zijn speciaal ontworpen om cadeau te doen bij speciale gelegenheden. Voor een speciaal moment of juist gewoon om iemand te bedanken.

Bekijk de verschillende uitvoeringen die we in de collectie hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van de “You Rock”.

Het armbandje bestaat uit een nylon koordje en acryl kralen. De goud kleurige kraal is met een beschermende lak behandeld. Zodat deze langer mooi blijft.
Door deze lak te gebruiken kan het armbandje in aanraking komen met water.

Het advies van de leverancier is om het armbandje af te doen tijdens het douchen/zwemmen enzovoort. Zo blijft het armbandje zo lang mogelijk mooi.

Het zal duidelijk zijn dat je ook moet oppassen met het gebruik van bijtende stoffen. Denk hierbij aan parfum en muggenspray. Spuit deze niet rechtstreeks op het armbandje. Deze stoffen kunnen de kleur en het materiaal aantasten. Dit is niet wat je wilt.

We hebben verschillende Giveaway cards in de collectie. Natuurlijk zijn de Nova Dali armbandjes ook los leverbaar. Dat wil zeggen zonder een mooi bijpassend kaartje.

Lees meer over de Nova Dali collectie en bekijk overzicht van de diverse producten in de collectie.

Merk

Nova Dali

Nova Dali, gestart in 2012 als sieradenmerk. Bekend geworden door de naamarmbandjes, kleurrijke bandjes met mooi gekleurde kralen. Gedragen door de bekende Nerderlanders. Ook super leuke Give Away Cards, armbandje gecombineerd met kleurige giftcard. Lees meer over Nova Dali.
merk nova dali

Andere suggesties…