• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Giraffe Cake Plate Ø16cm

Yvonne Ellen Giraffe Cake Plate Ø16cm

9,95 incl BTW

Uniek gebaksbordje of dessert bordje met vrolijke print van Giraffe op blauwe achtergrond.

Voorzien van een goudkleurige rand.

Gemaakt van Bone China porselein.

Afmetingen 1,2 cm hoog, diameter 16 cm.

Niet geschikt voor magnetron en niet voor vaatwasser.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2012 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

Het Yvonne Ellen Giraffe Cake Plate heeft een print van een giraffe met een peer op zijn hoofd. Dit op een turquoise blauwe achtergrond. Afgewerkt met een goudkleurige rand. De rand is mooi golvend. Een zeer opvallend gebaksbordje of dessertbord. Zeer mooie combinatie van kleuren.

De afmetingen van dit bordje zijn diameter 16 cm en 1,2 centimeter hoog

Yvonne Ellen geeft aan het bord niet geschikt is om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken. Dus gewoon even met de hand afwassen.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…