• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Fleur de Ligne kom wit Ø12,5cm

Tokyo Design Studio Fleur de Ligne kom wit Ø12,5cm

13,75 incl BTW

Porseleinen kom met donkere buitenkant.

Binnenkant wit met blauwe bloemenprint.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1795 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio Fleur de Ligne kom wit Ø12,5cm is een mooi vormgegeven kommetje. Voorzien van een donker gekleurde buitenkant.  Aan de binnenkant wit met een blauwe bloemen print.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Zie ook de andere items in de Fleur de Ligne collectie. Mooi om met deze Tokyo Design Studio Fleur de Ligne kom wit Ø12,5cm te combineren.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…