Elho kweekassortiment bij Albert Heijn

Elho Brussels Herbs All in One

Deze week kun je bij Albert Heijn voordelig Elho producten aanschaffen. Diverse items uit het Elho kweekassortiment zijn nu extra voordelig in de supermarkt winkel. Deze actie past perfect bij de MoestuinMaatjes actie van de winkelketen. Ga dus snel aan de slag met deze leuke actie en kweek je eigen groente of kruiden.

Bij iedere 15 euro ontvang je de gratis MoestuinMaatjes. Om je eigen moestuin te starten. Dus komen de kweekproducten van Elho extra goed uit. Dit kweekassortiment is helaas alleen in de winkels te krijgen. Je kunt ze dus net online shoppen.

In het assortiment dat Albert Heijn aanbiedt zitten verschillende soorten producten. Van een Growpot starterset, plantlabels tot en met de Elho Bloempotten .

Elho Brussels herbs all in one

De Elho Brussels herbs all in one kun je krijgen in de kleuren wit en antraciet. Dit is een perfecte kruidenpot. Door het unieke systeem krijgt de plant altijd de juiste hoeveelheid  water geeft Albert Heijn aan op de website.

Als je kiest voor de producten van Elho, kies je voor een milieu vriendelijk product. Elho maakt bij het maken van de producten gebruik van gerecycled plastic en windenergie. Deze wind energie wekt het op met eigen windmolens.

Lees meer over Elho of bekijk ook de Elho producten die we hebben opgenomen in de Selected by Happy Orange collectie.