A la Elephant Card Holder

30,00 incl BTW

Plaats je kaart of foto in deze kaarthouder met olifant als basis.

Gemaakt van goudkleurig messing.

Afmetingen hoog 8 cm, breed 7 cm en 2,5 cm diep.

Zie ook de andere modellen.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 2116 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Elephant Card Holder is een mooi standaardje voor je mooiste foto of kaart. Presenteer deze in een goudkleurige standaard boven de olifant.

Deze kaarthouder is gemaakt van messing en heeft een luxe uitstraling. Handgemaakt in Indië waar ze zijn gespecialiseerd in messing.

Deze houder is 8 cm hoog, 7 cm breed en 2,5 cm diep. Slechts in één maat leverbaar.

Naast deze A la Elephant Card Holder zijn meer modellen kaarsenhouders leverbaar. Leuk om met deze olifant te combineren. Of combineer met de ander olifant items in de collectie.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van À la en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…