• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Monochroom Party Pup dinerbord Ø26cm set van 2

Yvonne Ellen Monochroom Party Pup dinerbord Ø26cm set van 2

49,90 incl BTW

Mooi vormgegeven dinerbord. Met opvallende print zwarte stippen en twee delen van hond met feestmuts.

Print is uitgevoerd in een zwart monochroom op witte achtergrond.

Diameter 26 cm en 1,5 cm hoog

Set van 2 borden.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 2023 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

Het Yvonne Ellen Monochroom Party Pup dinerbord is een in zwart wit uitgevoerd dinerbord. Een wit bord met een print van stippen en twee delen van een teckel met een feestmuts Het bord heeft een goudkleurig vergulde rand als opvallend detail. Op de linker rand staat de voorkant van de hond. Aan de rechter rand zie je de achterkant van het hondenlijf. Afgewerkt met een goudkleurige rand. Hierdoor krijgt het een extra luxe uitstraling.

Dit bord wordt in een set van 2 geleverd.

Door deze borden naast elkaar te plaatsen op een tafel, krijg je een aansluitend ontwerp van teckels. Zo krijg je een extra vrolijke tafel. Zeker met het kegelvormige feestmutsje die de hond draagt.

Dit bord komt uit de Yvonne Ellen Monochrome collectie. Mooie borden met een opvallende print. Perfect voor op de tafel. Maar ook als versiering aan de muur. Het bord is ook verkrijgbaar met andere prints en in andere maten. Waaronder ook als side plate en gebaksbordjes.

Het bord is gemaakt van hoogwaardig bone china porselein.

Dit bord heeft een diameter van 26 centimeter en zijn 1,5 centimeter hoog.

Yvonne Ellen geeft aan dat deze “dinner plate” niet geschikt is om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken. Dit komt onder andere door het goudkleurige randje.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren. Leuk om met dit Yvonne Ellen Monochroom Party Pup dinerbord te combineren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden. Super mooi servies. Hierbij worden verschillende items in mooie cadeauverpakkingen / geschenkdozen geleverd. Daarmee mooi om te geven en te krijgen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…