• Home
  • Overige
  • Designers Guild Plaid Zari Graphite 130x170cm

Designers Guild Plaid Zari Graphite 130x170cm

209,00 incl BTW

Grijs plaid van wol met een grafisch patroon en een gele touch.

Franjes aan de zijkanten

Afmetingen 130x170cm

Weegt ongeveer 1kg

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

 

Artikelnummer: 3117 Categorie:
Merk Designers Guild

Beschrijving

Designers Guild Plaid Zari Graphite is een mooi ontworpen plaid. Zacht maar toch weer warm. Dit grijze wollen kleed heeft een grafisch patroon met een gele touch zoals de leverancier aangeeft. Dit kleed is voorzien van een franje.

De leverancier geeft aan dat je de plaid kan wassen tot 30°C .

De afmetingen van het kleed zijn 130 centimeter bij 170 centimeter. Volgens de leverancier is het gewicht rond de 1kg.

Zie ook de overige items in de Designers Guild collectie die we hebben opgenomen in de Selected by Happy Orange collectie. Verschillende mooi vormgegeven kussens en plaids. Opvallende kleuren en hoogwaardige materialen. Leuk om met dit Designers Guild Plaid Zari Graphite te combineren. Kijk eens naar de kussens of de ander plaids in de collectie. Bijvoorbeeld het Kinran plaid van Designers Guild.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Designers Guild

Designers Guild ontwerpt en is leverancier van meubelstoffen, behang, stoffering en bed, slaapkamer en badkamer collecties wereldwijd. ​De filosofie van Designers Guild is het combineren van creativiteit en innovatie met het hoogste kwaliteitsniveau: kwaliteit van design, product, service en mensen. ​ Lees meer over Designers Guild.
Merk Designers Guild

Andere suggesties…