• Home
  • Overige
  • Designers Guild Plaid Kinran 130x190cm

Designers Guild Plaid Kinran 130x190cm

179,00 incl BTW

Een mooi grote plaid , warm en zacht met een combinatie van verschillende kleuren

Smaragd groen, amethist paars en fuchsia roze.

Afgezet met een franje

Afmetingen 130x190cm

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3118 Categorie:
Merk Designers Guild

Beschrijving

Designers Guild Plaid Kinran is een zacht en warm plaid van wol. Met een mooie verzameling van kleuren gecombineerd. Dit plaid heeft o.a. de kleuren smaragd groen, amethist paars en fuchsia roze. Aan de randen afgezet met een franje.

De leverancier geeft aan dat de plaid kan wassen tot 30°C.

De afmetingen van de plaid zijn 130 cm x 190cm. Hiermee is het een lekkere ruime uitvoering. Designers Guild heeft ook kleinere modellen in de collectie. Het gewicht van het plaid komt uit op ongeveer 1kg geeft e leverancier aan.

Zie ook de overige items in de Designers Guild collectie die we hebben opgenomen in de Selected by Happy Orange collectie. Verschillende mooi vormgegeven kussens en plaids. Opvallende kleuren en hoogwaardige materialen. Wissel dit Designers Guild Plaid Kinran eens af met een andere plaid uit de collectie. Of combineer het met de kussens van Designers Guild.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Designers Guild

Designers Guild ontwerpt en is leverancier van meubelstoffen, behang, stoffering en bed, slaapkamer en badkamer collecties wereldwijd. ​De filosofie van Designers Guild is het combineren van creativiteit en innovatie met het hoogste kwaliteitsniveau: kwaliteit van design, product, service en mensen. ​ Lees meer over Designers Guild.
Merk Designers Guild

Andere suggesties…