• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Penguin Cream Jug Ø12cm

Yvonne Ellen Penguin Cream Jug Ø12cm

12,95 incl BTW

SausKan met een mooie print van een pinguin op een blauw witte achtergrond. Met de kenmerkende Yvonne Ellen bij.

Gemaakt van Bone China porselein. Afgewerkt met goudkleurige rand.

Afmetingen 9 cm hoog, diameter 12 cm.

Niet geschikt voor magnetron en niet voor vaatwasser.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2011 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

Deze Yvonne Ellen Penguin Cream Jug is een opvallende verschijning op tafel. Door de mooie kleuren valt deze sauskom goed op. Met een print van een pinguïn op een turquoise blauw en wit glimmende achtergrond. Gecombineerd met een rond vliegende bij. Het beeldmerk van Yvonne Ellen. Perfect te combineren met de verschillende (gebaks)bordjes en kop en schotels.

Deze sauskom is gemaakt van hoogwaardig Bone China porselein. Afgezet met een goudkleurige rand.

De afmetingen van deze sauskom zijn, diameter 12 cm en 9 centimeter hoog

Yvonne Ellen geeft aan dat sauskom niet geschikt is om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken. Dus gewoon even met de hand afwassen.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…