Cooper Cappie Paint by No1

14,95 incl BTW

De Paint by No1 heeft een strak design met drinkende reeën in het bos.

Het capje is gemaakt van Polypropylene en weeg 0.026 kg.

De afmeting van de kunststofverpakking is 20 x 50 cm.

Te gebruiken voor de lamp The Edison the Petit van Fatboy

Uitverkocht

Artikelnummer: 1244 Categorie:

Beschrijving

Deze Cooper Cappie Paint by No1 is een van de vele Cooper Cappies die Fatboy in de collectie heeft. De Cooper Cappie is een ode aan Tommy Cooper en aan de oprichter en ontwerper van Fatboy, Alex Bergman ook wel “Cappie” genoemd,

Het capje is gemaakt van Polypropylene en weegt 0.026 kg. De afmeting van de kunststofverpakking is 20 x 50 cm.

De Paint by No1 Cooper Cappie is te gebruiken voor The Edison the Petit en door het plaatsen van het Cappie heb je een compleet nieuwe lamp. Design met drinkende reeën in het bos. Een ontwerp dat alrijd wel in jouw interieur past.

Bekijk ook de andere Cooper Cappie modellen in de collectie. Je kunt nu eenvoudig de uitstraling van de Edison the Petit aanpassen naar jouw voorkeur. Bijvoorbeeld voor een speciaal moment of een feestje. Fatboy heeft meer dan 35 verschillende ontwerpen van de Cooper Cappie. Cooper Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. Je wilt nooit meer terug naar een kale lamp.

De Cooper cappie wordt geleverd in platte verpakking.

Ben je op zoek naar een specifieke Cooper Cappie uitvoering en kun je die niet vinden in de online winkel? Neem dan even contact op zodat we je verder kunnen helpen.

Deze Cooper cappie wordt geleverd zonder Edison the Petit lamp. Deze kun je er natuurlijk bijbestellen.

Kijk ook eens naar de andere items in de brede Fatboy collectie. We hebben diverse lampen en poefjes in de collectie.

Merk

Fatboy

Fatboy is een Nederlands product, met als doel het dagelijks leven nóg aangenamer te maken. Fatboy is al meer dan 10 jaar internationaal actief als lifestylebrand en heeft inmiddels een brede collectie aan designproducten, waaronder de iconische zitzak en het transloetje. Met de Edison Petit kun je eindeloos combineren met de bijpassende Cooper Cappies. Voor ieder moment en seizoen kleurrijke of juist vrolijke prints. Zie ook de mooie design hanglampen, de Spheremakers en de andere ledlampen voor binnen en buiten. ​Lees meer over Fatboy