• Home

Collectie selected by Happy Orange

De collectie met items in de Selected by Happy Orange collectie is onderverdeel in een aantal categorieën. Zodat het makkelijker is om specifieke items te vinden die we hebben geselecteerd. Zie hieronder een overzicht van de verschillende categorieën.

Trendy woonaccessoires en gifts

De selected by Happy Orange collectie is samengesteld uit zeer veel verschillende merken. Zo hebben we een mooie collectie van Imbarro kussens, PPD servetten en trendy rugzakken en Laptophoezen van Wouf. Steeds weer vullen we deze collectie aan met de nieuwste items. Hierbij proberen we je ook zoveel mogelijk te informeren over de verkooppunten die de geselecteerde items online aanbieden.

Voor bijna iedere interieur zijn bijpassende meubels en accessoires opgenomen in de collectie.

Ontvang bericht wanneer leverbaar

Helaas zijn niet alle items meer leverbaar. In de winkel waren de gekleurde poefjes van Opjet Paris en Lazare Home zeer populair. Deze poefjes hadden we in verschillende kleuren en maten. De poefjes en krukjes van Opjet kan je nog eens mooi combineren met de bijpassende stoelen. Ook deze stoelen hadden we in de vele trendy Velvet kleuren.

Zodra we een weer een online verkooppunt weten van deze populaire poefjes laten we dat op deze site weten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

De informatie over Selected by Happy Orange categorieen  op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 april 2021 )