Nieuwe Happy Orange Collectie bij start 2018

nieuwe collectie 2018

Na de succesvolle opening in december 2017 zijn we blij weer aan het nieuwe jaar te kunnen beginnen. Direct in het begin van 2018 hebben we de collectie van Happy Orange uitgebreid. Ook hebben we de voorraad van de bestaande producten weer aangevuld.

Met het grote aantal nieuwe producten is de winkel weer opnieuw ingericht. Zo kun je weer de nieuwe combinaties bekijken.

​We hebben in de winkel diverse opstellingen gemaakt zodat je goed kunt zien hoe de diverse producten te combineren zijn.

Voorbeelden uit de collectie

Bekijk hieronder enkele beelden van de collectie. Klik op het plaatje om deze in een groter formaat te bekijken.

In de collectie hebben we kaarsen en kandelaars in diverse kleuren. Ook de collectie Handed by shoppers en Handed By manden is weer aangevuld. Deze maanden en shoopers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Nieuw in de collectie is ook de Handgemaakte zeep van geitenmelk. Deze zeep heeft een heerlijke geur van diverse bloemen. De zeep is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en kun je combineren met bijpassende accessoires. Zoals een marmeren zeephouder.

Verder kun je in de beelden hierboven voorbeelden zien van een bamboe stoel, bamboe servies of een strak vormgegeven houten bijzettafel. Of een bijzettafel van Zuiver in okergeel.

Aan de muur zie je de voorbeelden van de houtenplaten met prints van Wallsigning. Met een cactus, bloemen print of vlinders als print.

De afgelopen dagen was het hard gegaan met de vloerkleden en kussens. We hebben weer nieuwe vloerkleden. Op een de foto’s hiervoor kun je een vloerkleed met een missoni print zien, een Vintage vloerkleed in de kleur geel en een vloerkleed van Zuiver.

Zoek je iets speciaals?

Zoek je iets speciaals, maar heb je dat nog steeds niet kunnen vinden? Neem dan even contact op of loop even binnen in de winkel in Oisterwijk. Dan kunnen we kijken hoe we een mooie oplossing kunnen bedenken.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties