A la Coin & Bells Necklace 4045cm

50,00 incl BTW

Halsketting van messing met oude gerecyclede munt gecombineerd met bellen.

Bellen staan symbool voor plezier.

Gemaakt van messing en goud verguld.

Ketting verstelbaar 4045cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2095 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Coin & Bells Necklace is een mooie halsketting met een goud verguld muntstuk.  Dit is een gerecycled en verguld Indian Anna muntstuk. Op deze manier is geen een van de sieraden hetzelfde. Ieder muntstuk is weer anders. Dit muntstuk is gecombineerd met drie bellen. Deze staan symbool voor plezier.

Zowel de ketting als het muntstuk en bellen zijn gemaakt van messing en met een goud verguld.

Deze halsketting is handgemaakt in India. Het mekka van de messing sieraden geeft de leverancier aan. Met het muntstuk draag je een stukje India met je mee.

A la geeft aan dat deze ketting in lengte verstelbaar is van 40 – 45cm. Het muntstuk heeft een diameter van 1,5cm geeft A La aan.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met de A la Coin & Bells Necklace combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…