• Home
  • Servies
  • Catchii koffiekop Cherry Blossom & Lucky cranes 200ml set van 4

Catchii koffiekop Cherry Blossom & Lucky cranes 200ml set van 4

27,80 incl BTW

Koffiemok met een mooie kleurrijke print van blauwe kraanvogels en rode bloesem op witte achtergrond.

Hoogwaardig porselein

Afmetingen: Ø7,6cm en 7cm hoog, inhoud 200ml.

Geschikt voor vaatwasmachine, magnetron en oven.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1817 Categorie:
merk catchii

Beschrijving

Het Catchii koffiekop Cherry Blossom & Lucky cranes 200ml is een mok uit de ‘Birds of Paradise – South African Garden’ collectie van Catchii. Gemaakt van hoogwaardig porselein. Het kopje heeft een kleurrijke print van blauwe kraanvogels en rode bloesem op een witte achtergrond.

Het ontwerp is van designer Femke Zwaan. In deze collectie zijn meer koffiemokken met verschillende prints. Hierbij kun je kiezen uit dessins van bijvoorbeeld een pauw , Flamingo, kever en lovebird.

Deze prints zijn onderling goed met elkaar te combineren. De kleurrijke ontwerpen  van Catchii ‘simply make you smile every day’! De kopjes zijn ideaal voor koffie, espresso, cappuccino of thee.

De afmetingen van de koffiemok zijn 7 cm hoog met een diameter van 7,6 centimeter. De inhoud is 200ml. Deze koffiekopjes worden in een set van 4 geleverd.

Servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven.

Naast deze Cherry Blossom & Lucky cranes coffeecup zijn ook andere uitvoeringen verkrijgbaar. Allemaal in dezelfde stijl. Hierdoor zijn ze goed met elkaar combineren. Zie ook de bijpassende kan.

Catchii ontwerpt kleurrijk servies van hoogwaardig porselein. Dit is afkomstig uit Europa. De originele met de hand geschilderde dessins worden door Femke Zwaan met een fijn penseeltje opgebouwd uit zeer veel kleurnuances en opvallende kleuren.

Hierdoor ontstaat een levendig effect. Het servies is een echte eye-catcher op tafel. De kwaliteit van Catchii servies is zeer hoog geeft de leverancier aan. Het is een zeer duurzaam product. De kleuren blijven prachtig na intensief gebruik in afwasmachine volgens de leverancier.

Catchii brengt kleur in je interieur en staat garant voor een ‘wow-effect’ aan tafel tijdens een koffiemomentje met familie of vrienden. Catchii gets the table talking!

Zie ook de overige items in de Catchii collectie. Verschillende mokken, coffee to go bekers, koffiekopjes, borden en kannen. Leuk om met deze Catchii koffiekop Cherry Blossom & Lucky cranes 200ml te combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Catchii

De producten van Catchii zijn geïnspireerd op kleurrijke exotische vogels, flamingo’s en insecten uit Zuid Afrika. Servies voorzien van mooie prints. Met pauwen, papegaaien, lovebirds en kraanvogels. Ze vliegen zo van het ene naar het andere bord. Het servies is perfect onderling te combineren. Kijk naar de verschillende modellen en uitvoeringen. Per design zijn ze in tweevoud uitgevoerd. Lees meer over Catchii.
merk catchii

Andere suggesties…