Clear Diamond Waterglas

9,50 incl BTW

Transparant waterglas zonder extra kleur toevoeging. Met luxe relief aan de buitenkant.

Voorzien van luxe ribbel motief aan buitenkant met gladde bovenkant.

Glas heeft inhoud van 200ml

Kleurvast en vaatwasser bestendig

Uitverkocht

Artikelnummer: 1701 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Het Van Verre Diamond waterglas clear is van transparant glas met een licht grijze kleur. Het glas heeft een stoer uiterlijk met het ribbel motief aan de buitenkant.  Vanwege dit motief krijgt het glas een exclusieve uitstraling.

Het glas heeft een mooi motief aan de buitenkant. Door het ruwe oppervlak is het glas goed vast te houden. De bovenkant is glad uitgevoerd zodat het juist weer prettig drinkt.

De glazen zijn afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat de glazen op traditionele wijze zijn gemaakt.

Dit glas heeft een inhoud van 200 milliliter.

De Diamond zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

De glazen zijn kleurvast en vaatwasser bestendig. Het advies is wel om de vaatwasser op een lage temperatuur te gebruiken.

Deze glazen kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Diamond collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: wijnglazen, waterglazen en karaffen. het Van Verre Diamond Waterglas Clear is ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de belende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…