Cleaning Brush Chilly’s Bottle

12,50 incl BTW

Schoonmaakborstel voor je Chilly’s Bottle. De bijpassende borstel.

Maak je fles goed schoon. Perfect te gebruiken bij de handwas met zeepsop.

Materiaal: onbehandeld beukenhout, paardenhaar

Maat 35cm lang, geschikt voor de verschillende maten flessen

Nieuwe Chilly bottle kopen? Bekijk het aanbod. Of bekijk de online collectie op Bol.com

Uitverkocht

Artikelnummer: 1793 Categorie:
Merk Chilly's logo 2019

Beschrijving

De Cleaning Brush Chilly’s Bottle is de perfecte borstel om jouw fles schoon te maken. Perfect van formaat voor je trendy drinklfles.

De Chilly’s Bottle kun je niet in de vaatwasser doen. Je moet ze met de hand reinigen. Dan is het wel zo makkelijk om een goede borstel te gebruiken.

Deze borstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout. De borstel haren zijn van paardenhaar.

De lengte van deze borstel is 35cm. Geschikt voor de verschillende maten Chilly bottles. Zowel voor de 350ml, 500ml flessen als de 750ml flessen.

Chilly geeft aan dat je het beste zeep water kan gebruiken voor het reinigen van je fles.

Bekijk ook de andere items in de Chilly’s collectie. Trendy drinkflessen in diverse prints. Als je toch eenmaal een Cleaning Brush Chilly’s Bottle heft gekocht, kun je misschien ook andere flessen uit de collectie erbij kopen. Dan kun je de verschillende prints afwisselen. Steeds weer komt Chillys met nieuwe prints. In verschillende kleurcombinaties. Of je nu de voorkeur geeft aan pastel kleuren, neon kleuren of juist de standaard basiskleuren.

Deze cleaning brush is veel verkocht. We proberen om te kijken of je deze via andere leveranciers kan aankopen. Bekijk het overzicht van Chilly’s dat we in de selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen. Of bekijk het aanbod van Chillys op het Bol.com platform. Op dit platform bieden verschillende winkels de Chilly’s flessen aan. Naast de nieuwe modellen met het nieuwe logo kun je daar ook nog de flessen met het traditionele logo vinden.

Merk

Chillys

Chilly's wil helpen om het hergebruik van producten te bevorderen. Milieuvriendelijk bezig zijn. De Chilly's botles zijn het perfecte voorbeeld van een herbruikbaar product voor dagelijks gebruik. Deze flessen zijn trendy en van hoogwaardige kwaliteit. Je warme drank blijft extra lang warm en je koude drank juist langer koud.

Nieuwe Chilly Bottle kopen? Bekijk het grote aanbod.  Of lees meer over de bekende Chilly bottle

Merk Chilly's logo 2019

Andere suggesties…