Me&Mats Choco Merci Beaucoup

5,95 incl BTW

Chocolade Merci Beaucoup in een fleurige gele verpakking. De tekst en opdruk van de vogel in de kleur zwart.
Gemaakt in Nederland. 100 gram melkchocolade met 31% aan cacao

Kan elementen van soja en noten bevatten.

Uitverkocht

Artikelnummer: 751 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

Heerlijke Heerlijke Me&Mats Chocolade Merci Beaucoup in een fleurige gele verpakking. De tekst en opdruk van de vogel in de kleur zwart. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Dat kan met deze kleine chocolade gift.

In de verpakking zit 100 gram melkchocolade (á la Tony Chocoloney) met 31% aan cacao. Choc to Rock!

Kijk ook eens naar de andere verpakkingen ven de Me&Mats Chocolade.

Zie ook de andere items in de Me&Mats collectie. Zoals de bijpassende kaarsen, geschenk chocolade en handzeep. Allemaal met de leuke en mooie teksten.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats