Me&Mats Candle You Rock

21,95 incl BTW

You Rock, 100% handmate hapiness. Geurkeurs met mooie tekst kleurrijk verpakt en leuk cadeau.
Afmetingen, hoogte 8 cm en diameter 9 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 741 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

De geurkaars You Rock is een product van Me&Mats. Met dit product vind je geluk in de kleine dingen. Mooi vormgegeven en verpakt in een leuke roze kleur met de tekst stoer weergegeven in de kleur rood.
De geurkaars zelf is uitgevoerd in een witte pot en heeft 40 branduren. Pure essential oils, watermeloen, patchouli in combinatie met grapefruit.

100% handgemaakt geluk uitgevoerd in een mooie strakke pot.

Afmetingen, hoogte 8 cm en diameter 9 cm.

Zie ook de andere items in de Me&Mats collectie. Zoals de bijpassende kaarsen, geschenk chocolade en handzeep. Allemaal met de leuke en mooie teksten.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats