• Home
  • Kaarsen
  • Me&Mats Candle Sometimes we need a little magic

Me&Mats Candle Sometimes we need a little magic

21,95 incl BTW

Sometimes you need a little magic, 100% handmate hapiness. Geurkeurs met mooie tekst in kekke panterprint verpakt in combinatie met gouden opdruk, een leuk cadeau.
Afmetingen, hoogte 8 cm en diameter 9 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 745 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

De geurkaars Sometimes we need a little magic is een product van Me&Mats. Met dit product vind je geluk in de kleine dingen. Mooi vormgegeven en verpakt met een hippe panter print in de kleur indigo blauw en lichtblauw in combinatie van tekst in de kleur goud afgebeeld. Speelse letters weergegeven in deze kleur goud.

De geurkaars zelf is uitgevoerd in een witte strakke pot en heeft 40 branduren. Pure essential oils, watermeloen, patchouli in combinatie met grapefruit.

100% handgemaakt geluk uitgevoerd in een mooie strakke pot.

Afmetingen, hoogte 8 cm en diameter 9 cm.

Zie ook de andere items in de Me&Mats collectie. Zoals de bijpassende kaarsen, geschenk chocolade en handzeep. Allemaal met de leuke en mooie teksten.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats